Jachthypotheek

Dan kun je doorklikken naar de website van de geldverstrekker en direct een offerte aanvragen. Financieel inzicht én overzicht voor iedereen

Geld lenen voor verbouwing Independer gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en je relevante advertenties te kunnen laten zien.

Je kunt er bij het afsluiten ook rekening mee houden dat de looptijd van de lening korter is dan de levensduur van de boot. Anders ben je nog aan het afbetalen terwijl je de boot niet meer hebt. Een doorlopend krediet is voordeliger, maar een nadeel kan zijn dat je in de verleiding kunt komen om afgeloste bedragen weer op te nemen. Heb je een keuze gemaakt in de vergelijking van Independer?

Dat is wat we je beloven. Met slimme tools en deskundig advies op het juiste moment persoonlijke lening, maak je zelf de beste keuzes. Of ze nu klein of groot zijn.

Als je voor een persoonlijke lening kiest weet je precies waar je aan toe bent. Je weet hoe lang je lening loopt en tegen welke rente. Aan het eind van de looptijd heb je de lening voor jouw boot volledig afgelost. Je kunt alleen niet boetevrij aflossen, of tussentijds weer iets opnemen.