Je Eigen WordPress

Sterker nog, het is met een paar klikken al geïnstalleerd. Laten we snel beginnen met het maken van je WordPress Webshop! Woocommerce plugin installeren Mocht het niet lukken om Woocommerce op deze manier te installeren.

Nu vragen ze of je ook verzendkosten berekend voor het verzenden van goederen die je in je webshop hebt verkocht. Vul de juiste informatie in en klik vervolgens op doorgaan. Nu komen we terecht onder het kopje aanbevelingen. Hier kun je bijvoorbeeld nog kiezen of je het thema Storefront wilt installeren. Dit is het standaard thema dat ontwikkeld is door dezelfde ontwikkelaars.

Maar waarschijnlijk wil je dat je klanten in Euro’s afrekenen, tenzij dat je van plan bent om internationaal te gaan verkopen. Als je dat allemaal hebt ingevuld klik je vervolgens op volgende. Nu wordt er gevraagd om je betalingsmethoden in te stellen. Vul de betaalprovider in waar je gebruik van wilt maken. Je kunt dit later altijd nog aanpassen!

Starten Met Een WordPress Webshop

Mocht je al een thema hebben geïnstalleerd die Woocommerce ondersteund. Dan kun je de checkbox unchecken. Ik raad je wel aan om de overige aanbevelingen van woocommerce te installeren zoals automatische belastingen. Dit scheelt je in de toekomst een berg extra WordPress werk! Klik vervolgens op Doorgaan en ga verder met de installatie.

WordPress Webshop Bekijken! Woocommerce installeren op je WordPress web site WordPress heeft het ons erg gemakkelijk gemaakt op Woocommerce te installeren op je web site WordPress hosting!

Als dit het geval is, navigeer dan naar Woocommerce > instruments > create standard web page’s. Als woocommerce het goed is zijn de pagina’s nu wel aangemaakt! Vervolgens vragen ze waar je winkel plaatsvind, vul hier je bedrijfsgegevens in.

Probeer dan de plugin hier te downloaden. En probeer deze handmatig te installeren door deze te uploaden in het vakje “Plugin uploaden” Nadat je Woocommerce hebt geïnstalleerd, wordt er gevraagd om de woocommerce setup wizard te volgen, doe dat! Nadat je de Woocommerce setup wizard bent gestart, moeten er een paar standaard pagina’s worden aangemaakt op je WordPress web site.

En selecteer vervolgens de valuta die je in je webshop wilt hanteren. Standaard staat deze ingesteld op US-dollar.

Zoals; shop, my-account, add-to-cart, checkout page. Dit doet de setup wizard automatisch voor je. het komt wel eens voor dat woocommerce deze pagina’s niet heeft aangemaakt.