Kosten Laten Maken Van Een WordPress Website

Beste Coen, Ik heb zelf een half jaar geleden Artisteer gekocht en er tot op heden erg veel plezier van. wordpress website Het is een programma waarmee je je eigen WordPress themes mee kan maken, volledig naar eigen smaak.

Stap three: Inloggen Bij WordPress

Als jij zegt dat je alleen het uiterlijk wil en de relaxation overbodig vind dan raad ik je aan maar te stoppen met internet. Achter een web site zit namelijk heel wat meer dan dat theme. Wat jij wil is de mensen gewoon een lege verpakking verkopen en van die soort hebben we er al meer dan genoeg. Sorry Tonny, maar dit kon ik niet laten.

Websites Bouwen Voor Beginners Handleiding

Waarschijnlijk heb je dan een deal bij je domeinprovider dat je een klein stukje ruimte hebt voor een kleine web site. Ik raad je aan om een los hostingpakket af te nemen zodat je ook uitbreidingen e.d. toe kan voegen, dat is wel zo handig. Wat betreft je opmerking dat je meer websites WordPress hosting moet gaan maken zoals wij altijd zeggen; ik zeg eigenlijk het tegenovergestelde… Focus je op 1 goede web site en optimaliseer die eerst zover dat je een goedlopende web enterprise hebt, daarna kun je gaan uitbreiden.

@Coen, mijn theme is niet zozeer een los thema, het zit vol met technieken, met name om zoveel mogelijk te automatiseren zoals de Kennisbank. Dat werkt alleen wanneer je ook mijn strategie hanteert. Ik verkoop alleen totaaloplossingen en geen losse stukjes, ik heb daar ook veel meer werk van dan van de totaaloplossing. Ook vind ik dat je er als ondernemer niet komt als je altijd voor een dubbeltje op de eerste rij wilt zitten.

  • Het instellen van je WordPress web site kun je het finest meteen doen.
  • Je hoeft op een later moment dan niks meer te veranderen of dingen te herstellen omdat het niet helemaal goed stond.
  • Een web site maken is in het begin nou eenmaal veel instelwerk.
  • Log opnieuw in om verder te gaan.
  • Dit geeft eigenlijk aan dat je het goed hebt gedaan.

Je moet bereid zijn om in jezelf en in je enterprise te investeren. Beste woocommerce Tonny, Ah oke, ik dacht dat het gewoon een verbouwd WordPress Theme was..

Oke jij kiest voor totaaloplossingen, waar ik goed in kan komen ;). Verder blijf ik je gewoon lekker volgen, wat ik al bijna een goed jaar doe en waar ik zéér veel aan gehad heb!! Ik gebruik het zelf niet omdat ik mij dit gewoon niet kan veroorloven en kom daar eerlijk voor uit maar ik zou het maar wat graag wel kunnen.