Laat Ons Je WordPress Website Maken! Geen Licentiekosten, Fixed Price

Een Handvol WordPress Pagina’s Aanmaken

Antwoorden van Versio zijn niet afdoende. Ik krijg nu ook klachten van bezoekers. Ik ga met jouw standards voor het beoordelen van suppliers WordPress website aan de slag om een goede te vinden.

Ik heb daar regelmatig snelheid issues. Ook krijg ik vaak foutmeldingen WordPress hosting dat de server niet gevonden kan worden of ik krijg timeout errors.

Ik hoor graag waar je uiteindelijk op uit komt. Ik heb even naar je website WordPress gekeken. Daar valt nog wel wat aan te optimaliseren zo te zien.

  • Je kunt op een pagina met Widgets komen door naar “Weergave -> Widgets” te gaan of naar “Customizer -> Widgets”.
  • Helemaal onderaan een pagina van een website staat altijd de footer van een web site.
  • Bij het Astra thema is dit ook het geval.
  • Hier staan vaak nog wat nuttige links in en bijvoorbeeld de adres- en contactgegevens van een bedrijf.
  • Footer van je web site wijzigen

Ik was op zoek naar een andere hostingprovider en kwam dit weblog tegen. Heel nuttige info, dankjewel.

Ik gebruik zelf WP Fastest Cache en die raad ik dan ook aan. Zie ook mijn weblog artikel “De 10 Beste WordPress Plugins Voor Ondernemers”: /10-beste-wordpress-plugins-voor-ondernemers Ik denk dat Siteground technisch een goede partij is. Echter één facet mis ik in je artikel, nml.

Taalversie Of Gelokaliseerde Website?

Momenteel ben ik met behulp van Cloudways WordPress internet hosting. Wat verschilt tussen beide suppliers ? Ik ben zelf nog steeds tevreden over Siteground. Welke gemengde beoordelingen heb jij gehoord? Ik ben niet bekend met Cloudways, dus zou niet weten wat de verschillen zijn.

Volgens mij heb je nog geen caching plugin. Dat is toch wel het eerste wat je snel moet installeren. En daarna zijn er nog een paar dingen. En de internet hosting lijkt ook niet al te snel inderdaad. Ik heb veel over Siteground en meestal gemengde beoordelingen gehoord.

Dan neem ik Siteground uiteraard ook mee. Zou jij eens naar willen kijken en beoordelen op snelheid? Mogelijk moet ik intern ook nog wat optimaliseren. Laat je me weten wat zo’n scan kost?