Lening Aanvragen? ~~ Ontvang ééRst 12 Online Offertes ~~

Door het uitvragen van de gewenste uitgangspunten kunnen wij die producten naar voren laten komen die relevant zijn. We sorteren altijd op hoogste rente of laagste premie (afhankelijk van het product).

Bij schadeproducten zoals autoverzekering ontvangen wij een vergoeding in de vorm van provisie. De hoogte hiervan verschilt per product. Sluit een je bankspaarrekening, lijfrente of hypotheek through auto financieren ons?

Onze productmanagers zijn continue bezig met het verzamelen van informatie, premies en voorwaarden van de producten van banken en verzekeraars. We streven er naar om een volledige vergelijking te kunnen maken.

Sluit je een verzekering of bankproduct through ons af? Dan verdienen wij geld aan onze dienstverlening.

Dan betaal je ons rechtstreeks voor onze dienstverlening. Geld lenen voor een boot by way of Moneywise.nl Wil je geld lenen voor de aankoop van een boot?

Een persoonlijke lening of doorlopend krediet regel je het liefst zelf vanachter je laptop. Via onze web site sluit je snel en gemakkelijk je lening af tegen de laagste rente en de beste voorwaarden. En kom je er niet uit, bel dan met onze experts! MoneyWise is opgericht omdat de bank- en verzekeringswereld nog steeds te weinig oog heeft voor de consument. MoneyWise zorgt ervoor dat jij je verzekeringen en bankproducten on-line kunt regelen met gemakkelijke processen en acceptabele kosten.

Zo helpen we jou en de andere 35 0.000 bezoekers van onze web site besparen op verzekeringen. Wij maken het voor jou mogelijk om on-line je verzekering of bankproduct te vergelijken en direct af te sluiten. Bovendien zitten onze specialists voor je klaar om je tips en adviezen te geven. Iedere consument is anders en de wensen van iedere consument zijn anders.