Lening Duurzaamheidsfonds

Om je een beeld te geven waar je de Cultuur Opstart Lening voor kan inzetten, hebben we een aantal voorbeelden op een rij gezet. Heb je door de coronacrisis een aantoonbaar exploitatietekort of inkomstenverlies? Dan biedt de Cultuur Vermogen Lening mogelijk een oplossing. Culture organisaties en eenmanszaken kunnen de lening vanaf start 2021 aanvragen vanaf € 25.000 tot € 500.000. Meer informatie over de voorwaarden en criteria van de Cultuur Vermogen Lening volgt spoedig. Hoe versterkt juist nu lenen het ondernemerschap? Lees het interview met Alexander Ramselaar, adviseur Financieren.Welke overwegingen er komen kijken bij het aangaan van deze financiële verplichting?

Drie Manieren Om Uw Verbouwing Te Financieren

Een Cultuurlening, zoals de Talentlening, bedraagt minimaal € 1.500 en maximaal € forty.000, en in sommige steden en provincies tot wel € 60.000. Wij werken hiervoor samen met overheden en andere organisaties inAlmere,Amsterdam,Brabant,Gelderland, deNoordelijke provincies,RotterdamenUtrecht. Meer informatie en voorbeelden lees je in hetdossier cultuurleningen. Wil je experimenteren met nieuw werk, nieuwe makers of nieuwe vormen van publieksbenadering? Dan is de Cultuurlening+ wellicht interessant voor jouw organisatie.

Wil je een instrument kopen? Je werkruimte verbouwen? Of kosten voorfinancieren?

Voorfinanciering Of Een Zakelijke Lening

Wij gaan graag met je in gesprek om te zien wat mogelijk is en wat voor jou financieel haalbaar is. Vraag hier een kosteloosoriëntatiegesprekaan. Benieuwd naar de overwegingen van anderen en wat het ze heeft opgeleverd? Onze leningnemers delen hun ervaringen.

Zoeken jullie financiering voor nieuwe producties, programma’s, projecten en producten? Dan is er de Cultuur Opstart Lening. Culturele organisaties die draaien op minimaal 50 procent eigen inkomsten kunnen maximaal twee leningen van € 10.000 tot € 500.000 ontvangen.

Wat voor soort leningen zijn er? De leningen verschillen op een aantal punten, zoals omvang, doelstelling en looptijd.

Onze adviseurs kijken aan de hand van jouw specifieke wensen en vragen welke lening het beste bij jouw doel previous. Een lening is altijd maatwerk.

Houd onze web site in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Lenen in tijden van disaster De cultuursector is hard geraakt door de coronacrisis. Om culturele organisaties en makers te ondersteunen stelt Minister van Engelshoven €forty zakelijke lening aanvragen five miljoen beschikbaar voor leningen through Cultuur+Ondernemen. Is jouw organisatie door de coronacrisis inkomsten misgelopen die jullie normaliter gebruiken om te investeren in een volgend seizoen?