Maatwerk Woocommerce Webshop

DomeinenHostingE-mailWebsite BuilderWordPressWebwinkelOffice 365 Voeg uw webwinkel in op uw WordPress website woocommerce met de One.com Webwinkel plugin.

9 must-do WordPress suggestions ontvangen? Vul je voornaam en e-mailadres in en klik op “nu downloaden”. Wil je leren hoe je een webshop kunt opzetten of hoe je meer kunt verdienen met je webshop?

Stap 2 – Installeer de One.com Webwinkel plugin Klik op One.com in het menu aan de linkerkant op de WordPress administratie pagina. Stap three – Ga naar de instellingen in de Webwinkel plugin > Let op: Klik op Go to Products & Orders om uw webwinkel producten en bestellingen te beheren vanuit het One.com configuratiescherm.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de web site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Log in op de WordPress administratie pagina op uw domein. Indien u WordPress hosting WordPress nog niet heeft geïnstalleerd, volg dan onze handleiding.

  • Mijn website draait op WordPress.
  • als ik bij de plugin bewerker kijk zie ik alleen maar php bestanden heeft u een oplossing of goede uitleg voor mij?

Stap 2: Woocommerce Installeren

Deze handleiding laat zien waar u de plugin kunt vinden en hoe u deze invoegt. Hoe installeer ik de algemene plugin van One.com? Stap 1- Log in op WordPress

Bekijk in dit free of charge e-e-book 9 must-do tips. Vul hieronder je voornaam en e-mailadres in om het e-guide te ontvangen. Vul hieronder je informatie in en begin direct met de 5-daagse problem. Ja, ik doe mee met de challenge

Beheerd door Maikel van de Weerd | WordPress Hosting door Siteground | WordPress thema Marketers Delight | E-mailmarketing by way wordpress website of Mailplanner Ben je hard aan de slag met jouw WordPress-website?