Magento

Waarom wordt dit CMS door iedereen die het al gebruikt ten zeerste aanbevolen voor elke e-commerce winkel? Hieronder hebben we een lijst met voor- en nadelen van Magento als CMS samengesteld bij het runnen van een e-commercebedrijf. Aan het einde van dit artikel heb je een duidelijk beeld of het de moeite waard is om Magento eens te proberen. Magento is een open supply CMS dat beschikbaar is voor elk individu. De time period ‘open source’ betekent dat ontwikkelaars de functies en functies van de website kunnen aanpassen aan wat uw bedrijf daadwerkelijk nodig heeft.

De keuze hangt af van de behoeften van het bedrijf en de hoeveelheid geld die de winkeleigenaar bereid is te besteden. Met een kleinere onderneming is het redelijker om de community eens te proberen. Omdat het gratis is, mist het niet veel functies van Enterprise. Ga naar de officiële Magento-web site, obtain de Community-versie en probeer het eens. In termen van meerdere valuta’s , talen, belastingen, kortingen en coupons, ontelbare soorten rapporten, is Magento de concurrentie voorbij.

Het is populair sinds 2008 en bleef de beste e-commerce software program-oplossing voor internetverkopers. Magento is constant in ontwikkeling en verbetering. Het blijft het grotere stuk van de markt veroveren. Magento e-oplossingen worden gebruikt door meer dan 250.000 verkopers over de hele wereld.

Dus Magento biedt een handelaar absolute vrijheid om de site te verbeteren naarmate hun bedrijf groeit. Dit laatste werkt goed voor grotere merken die meer dan euro 18.000 per jaar kunnen investeren.

Uw Magento kan samen met u groeien. Daarnaast heeft Magento veel Magento-companions en supporters die hun bundels met extensies magento webshop elke maand updaten. U kunt er absoluut zeker van zijn dat uw Magento soepel en nauwkeurig zal werken, ongeacht hoe groot uw bedrijf wordt.

Het is zeer comfortabel om prijzen te variëren, of het nu gaat om een ​​groep producten of om een ​​enkel artikel webshop freelance in uw winkel. Magento is echt een goed ontwikkeld platform met het potentieel om te worden verfijnd.

Configureer bestellingen en facturen, pas zendingen en afhalingen aan, bekijk de standing van de huidige bestellingen in een enkel beheerderspaneel. Het beheerdersdashboard is gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden en biedt onovertroffen functionaliteit. U kunt beginnen met een community magento hosting, maar u kunt doorgaan en naarmate uw bedrijf groeit, kunt u de Enterprise-versie proberen. U zult geen problemen ondervinden tijdens het migreren van producten of het starten van een nieuwe winkel.