Magento 2 Themes Kopen? De Beste Themes Van 2020

Er is eerst gekeken naar de ervaring van een webshopbezoeker op een smartphone, want steeds meer webshopbezoekers doen op die manier aankopen. Ook is het betaalproces gestroomlijnder gemaakt, zodat webshopbezoekers minder snel afhaken. Alle grote modulemakers hebben nieuwe versies van hun modules ontwikkeld. Allemaal op basis van de nieuwe versie van Magento.

Het aanmaken of aanpassen van producten is stukken eenvoudiger door een betere lay-out. Ook is er een natuurlijke verdeling gemaakt tussen het systeem- en shopbeheer. Magento 2 is ontworpen vanuit het idee ‘mobile first’.

In 2015 werd de nieuwste versie van het e-commerce systeem gelanceerd. Magento 2 is in de meeste opzichten vele malen beter dan zijn voorganger. De nieuwe versie is in de basis maar liefst 25% sneller!

Dit hangt natuurlijk ook veel af van hoe je je webshop hebt opgezet en welke internet hosting je hebt gekozen. Het platform is compleet opnieuw opgebouwd, met moderne developmenttechnieken. magento Dat zorgt ervoor dat alles razendsnel is. Er is niet alleen aan de klant gedacht. Ook de beheerder heeft het nu makkelijker dankzij een vereenvoudigd dashboard.

Het platform heeft nu allemaal nieuwe snufjes waar developers blij van worden. Dat zorgt voor modules met een betere werking en appear and magento hosting feel. Wij ontwikkelen onze webshops al jarenlang met Magento. Hierdoor hebben we de kennis en expertise in huis om jouw webwinkel op te zetten.

In Nederland zijn er ongeveer 24.000 magento webshop webshops 13% van de webshops in Nederland maakt gebruik van Magento