Magento 2 Webshop Ontwikkeling

Het liefst gaan wij met je in gesprek over jouw wensen waar het om jouw webshop gaat. Tijdens dit gesprek maken we een inventarisatie en brengen we jouw onderneming en webshop-wensen uitgebreid in kaart. Heb je complexe e-commerce ideeën of vraagstukken? Ook met custom magento maatwerk weten wij bij We Provide wel raad.

Omdat dit slechts een greep uit de vele koppelingen is, raden we je aan contact met ons op te nemen voor jouw specifieke vraagstuk. We hebben vanuit We Provide veel ervaring met het ontwikkelen van maatwerk koppelingen voor verschillende soorten Adobe Magento webshops. Met trots kunnen wij zeggen dat wij een Adobe Magento Solutions Partner zijn. Dit betekent dat wij behoren tot een choose magento groepje dat door Adobe Magento is gekozen als ‘consulting firm’.

Binnen Adobe Magento is het mogelijk om koppelingen te maken met verschillende andere systemen van je webshop. Denk hierbij aan het kassasysteem, administratie en het voorraadbeheer. De koppeling van deze systemen met Adobe Magento zorgt ervoor dat alle knowledge gesynchroniseerd wordt en samenkomt in één systeem; jouw Adobe Magento webshop. We Provide kan gebruikers van Exact Globe en Exact Online helpen met het koppelen van hun Exact omgeving aan Adobe Magento .

Een PIM is een belangrijke plek geworden in een hedendaagse Omnichannel omgeving. Het is dé centrale omgeving voor de productgegevens. Vaak zien wij dat het zelfs de leidende positie magento hosting van het ERP overneemt. Deze lijst geeft een kleine blik op de meest gebruikte koppelingen, maar het kan natuurlijk zijn dat de koppeling die jij zoekt er niet tussen staat.

Voorbeeld Magento Webshop: Midden Segment

Magento 2 Webshop

De Adobe Magento koppeling synchroniseert verkoop-, product- en voorraadinformatie in uw Adobe Magento webshop automatisch met uw backoffice in SAP. Met de Microsoft Dynamics NAV integratie kun je information van jouw gehele webshop beheren vanuit één systeem. Ook voor Unit4 Multivers Online gebruikers is een koppeling met hun Adobe Magento webshop mogelijk. Deze koppeling biedt een automatische synchronisatie aan van alle information die aanwezig is in Unit4.

Met deze koppeling wordt de stamdata van de artikelen overgezet van Exact naar Adobe Magento waarin deze verrijkt kan worden. Verder vooruit de koppeling in het overzetten van de orders en klant gegevens. Indien u andere of specifieke wensen heeft dan helpt We Provide u graag verder.