Magento Hosting

Met name de ondersteuning van material design, de uitgebreide configuratie keuzes, en de snelle laadtijd is een sterke verbetering voor je webshop. Het verzamelen van knowledge van je webshopbezoekers is belangrijk voor het verkrijgen van goede inzichten. Maar ook voor de verdere concentrating on van deze bezoekers met je marketingtools zoals Google Ads, Facebook of Instagram. Magento biedt een foundation-integratie met Google Tag Manager of Analytics. Als je een stap verder wil, kun je gebruikmaken van Anowave Google Tag Manager Enhanced E-commerce Tracking.

Reviews – Wat vinden andere klanten van de module? Kijk op Github, Magento Marketplace, Google en de site van de module-maker wat de reacties zijn. De ontwikkelaar – Is het een betrouwbare ontwikkelaar en zijn ze gecertificeerd/companion?

Zo heeft iedere webshop zijn eigen type klanten en producten, en daarmee ook verschillende benodigde functionaliteit. Als eigenaar van een e-commercebureau kom ik er dus tientallen tegen en in het overzicht hieronder bied ik een handig overzicht van de meest bruikbare extensies. Waar let je op bij het kiezen van een module? De Magento group magento geeft je toegang tot duizenden modules.

Voor de kleinere partijen kan je in ieder geval natrekken of er voldoende en snelle support is. Updates– Als de module compatible met de laatste versie van Magento? En worden er voldoende updates uitgerold? Om dit te controleren kun je de zogenaamde ‘change logs‘ of het versienummer controleren op hoe vaak er een update uitgerold wordt.

Is dit door middel van een download of kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van composer. Snelheid – Externe modules kunnen de laadsnelheid van je webshop flink beïnvloeden.

Documentatie – Is er voldoende documentatie over de installatie en configuratie van de module beschikbaar? Weinig documentatie is vaak een teken van een minder goed development proces. Kwaliteit code – Bekijk een demo van de module of controleer bij aanschaf de supply code. Is de module goed gestructureerd of is het een chaos? Installatie – Hoe moet de module worden geïnstalleerd?

Misbruik Van Kwetsbaarheden In Magento Webshop Versie 1

Zorg ervoor dat je pagespeed-scores niet te laag worden. Veel modules zijn slecht geschreven of onderhouden, leveren compatibiliteits-conflicten op en hebben gebrekkige documentatie. Daarom is het altijd magento webshop aan te raden goede backups te maken voordat je een plugin installeert. Daarnaast raad ik je aan om je webshop uitgebreid te testen en bugs op te sporen. Wees voorzichtig bij de installatie van plugins.

Functie: optimalisatie van de afrekenpagina Met een afrekenpagina-module zorg je ervoor dat bezoekers sneller afrekenen en behaal je meer conversie. Voorheen was OneStepCheckout een van de weinige modules die onnodige stappen wegsneed en de checkout op 1 pagina wist te presenteren.

Inmiddels is de module qua functionaliteit niet meer de koploper en ervaar ik betere snelheden en conversie magento hosting met andere modules. Voor mij springt FireCheckout eruit als het gaat om de alternatieven.

De kwaliteit van de aangeboden modules verschilt enorm. Daarom is het belangrijk om zorgvuldig te zijn in je keuze. Om de goede van de slechte plugins te onderscheiden let ik op een aantal zaken. Het is belangrijk om modules te kiezen die aan zo veel mogelijk van de volgende punten voldoen.