Magento Integratie Gids

Benieuwd aan welk kostenplaatje jij zou moeten denken? Dan brengen we gezamenlijk webshop jouw wensen in kaart. Het ligt er geheel aan wat de wens is.

  • Voor de mensen die nog gebruik maken van Magento 1, geldt dat zij een volledige migratie moeten doen naar Magento 2.
  • Het is niet mogelijk om een upgrade te doen, omdat het een separaat ontwikkeld platform is.

Open supply is zelfs inclusief de additional functionaliteiten alsnog voordeliger dan Commerce. Klanten waarderen ons met een 9 uit 10 op basis van 38 beoordelingen

Maatwerk WordPress websites worden gemiddeld binnen 1 tot 3 maanden opgeleverd. Ook weer afhankelijk van de complexiteit en wensen van de klant. Op welke platformen ontwikkelen jullie?

Dé Magento Experts

Webshops met basis functionaliteiten zou al binnen three weken kunnen. Wanneer het gaat om een maatwerk Magento omgeving met koppelingen dan duurt dit meestal 3 tot 5 maanden.

Een maatwerk Magento webshop of omgeving begint vanaf €25.000. De kosten zijn afhankelijk van de complexiteit van de webshop en de eventuele koppelingen met externe systemen. Je kunt ook besparen op de kosten door te kiezen voor ons Magento 2 template.

Wij maken web sites op WordPress. Webshops en B2B omgevingen ontwikkelen we binnen magento webshop 2 en Shopware.

Hoe Wij Van Jouw Webshop Een Succes Maken

We gebruiken anonieme analytische cookies om te zorgen dat onze web site zo soepel mogelijk draait. Datafeed manager magento hosting Creëer meer on-line exposure voor je gadgets.