Magento Seo

Veilig betalen Goedgekeurd door De Nederlandsche Bank Onze web site gebruikt cookies en vergelijkbare technieken.

De cookies worden geïnstalleerd op je laptop. Hiermee verzamelt Buckaroo persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze web site en die van derden. Deze gegevens delen wij met externe platformen.

Buckaroo is al meer dan 10 jaar specialist in het verwerken van betalingen van Magento webshops. We hebben dan ook een uitgebreid netwerk aan specialisten in huis en om ons heen verzameld. Op dit moment magento hosting horen we vanuit de markt de onderstaande redenen om te kiezen voor onze Magento 2 betaalplugin: Een nieuwe interface die een fijnere gebruikservaring geeft

Buckaroo doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website. Geef je ons hiervoor toestemming?

Onze ontwikkelpartner heeft een speciale Magento 2.0 plugin ontwikkeld. Er is een Magento 2 plugin beschikbaar voor zowel de Magento Commerce als de Open Source Edition. In 2016 heeft de Buckaroo payment plugin de Meet Magento-award gewonnen in de categorie Magento 2 extensies. Waarom kies je voor de Buckaroo Payment Plugin voor Magento 2?

Mogelijkheid tot een two-step-checkout Gratis plugin updates, onderhoud en assist Combinatie met credit score administration voor betaalherinneringen Buckaroo heeft een groot netwerk aan Magento specialisten.

Overig Een passende betaaloplossing voor iedere branche webshop Cases Doe inspiratie op voor jouw betaalstrategie

Support Support informatie en veelgestelde vragen Contact Voor assist en vragen Nieuws en blog magento webshop Blijf op de hoogte van het laatste nieuws