Magento Webshop Maken

Uitbreidingen zijn gemaakt in de vorm van plug-ins voor Magento webshops. Plugins zoals de eerder genoemde PostNL, One Step Checkout, filters/zoekmachines voor je producten en noem maar op! Wij van R2 Retail hebben een eigen koppeling gemaakt voor het kassasysteem WinPOS. Hiermee kan jij als webshop- en winkeleigenaar de producten bijhouden van de fysieke en on-line e-commerce winkel. Magento beschikt over een Multi-store functionaliteit.

Koppelingen en uitbreidingen Dit is het gedeelte waar wij het meeste fan van zijn. Koppelingen en uitbreidingen. magento hosting Magento heeft zoveel ruimte voor uitbreidingen, dat eigenlijk alles op een webshop wel mogelijk is.

E-mails worden automatisch verstuurd na een order. Handmatig orders verzenden is verleden magento webshop tijd. Met Magento zijn je klanten blij en jij blij. Zeeën van tijd houdt je over.

Standaard worden orders bijgehouden; Er kunnen orders doorgestuurd worden naar bijv. PostNL, zodat u de klant monitor & trace mogelijkheden geeft.

Hieronder een paar voorbeelden van klanten die een webshop bij ons hebben laten maken Ik zou graag meer informatie willen: R2retail.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de web site te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze web site, of door op ‘accepteren’ te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies.

Dit houdt in dat vanaf het beheerpaneel van Magento eenvoudig meerdere webshops beheerd kunnen worden. Zo kan je verschillende domeinnamen reserveren zoals een webwinkel met fitnessproducten en daarnaast een met fashion merchandise. Door jouw domeinnaam te matchen met waarvoor je wil ranken bij Google kan je je online webshop beginnen met hoge Google Rankings. Hierdoor vinden meer klanten de weg naar jouw webshop! Uw webshop laten maken door R2 Retail?