Magento Webshop Maken

Met een professioneel ogend menu geef je bezoekers meteen inzicht in het scala van je producten. Ook kun je de actieproducten goed weergeven. Dit kan allemaal bijdragen aan een snellere route naar de winkelwagen. Verkoop je producten niet alleen op je eigen webshop, maar ook daarbuiten. Deze module zorgt ervoor dat je producten automatisch worden aangeboden op Google Shopping, Beslist.nl, Marktplaats, Bol.com en andere affiliates.

De kans is groot dat je gebruikmaakt van verschillende software voor je boekhouding, voorraadbeheer en kassasysteem. Zou het niet handig zijn als die software program kan ‘praten’ met je webshop? Veelgebruikte koppelingen zijn:

Wil Je Meer Weten Over Magento?

Trek zo nieuwe bezoekers naar je webshop. Voorzie je webshop van een geweldige supportservice. Verzamel alle verzoeken, e-mails en offline chats op 1 plaats. Laat geen informatie verloren gaan en wijs de berichten toe aan de juiste persoon binnen je organisatie. Ontdek de voordelen van alle modules!

Dan haakt elke klant gauw af. In Magento 2 is het mogelijk om met verschillende betaalproviders te werken, waaronder MultiSafepay en Buckaroo. LAB51 heeft bij alle ontwikkelde webshops betaalomgevingen ingericht. Content is een verzamelnaam voor alle informatie die op je web site e-commerce te vinden is. Van teksten tot afbeeldingen en video’s.

Verlaag de werkdruk van je supportafdeling en voorzie klanten van goede informatie binnen enkele seconden. Verhoog je websiteconversie uit zoekresultaten met maar liefst 50%. Zorgt voor zeer relevante zoekresultaten op je webshop binnen enkele milliseconden. Automatisch aanvullen van resultaten en spelfouten uit producten, categorieën, attributen, weblog magento hosting en CMS-pagina’s. Zorg ervoor dat je klanten makkelijk kunnen navigeren door je webshop dankzij deze module.

Voor de ene klant is het routine, voor de andere blijft het altijd een magento beetje spannend. Voor beiden geldt: het moet veilig en vertrouwd zijn.