Magento Webshop Nodig?

Deze internet hosting is 100% groen en gericht op snelheid en SEO. U wilt bij ons een Magento webshop laten maken. Maar hoe ziet dit er nu uit? Als eerste vult u on-line magento een offerteformulier in. Ben neemt contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

De voordelen van Magento 2 wegen alleen vaak wel zwaarder dan de nadelen. Zo is Magento 2 een stuk sneller, lichter en gebruiksvriendelijker. Allemaal onderdelen die ook erg belangrijk zijn om je nieuwe Magento webshop te vermarkten. Heeft u nu een Magento 1 webshop is het zeker ook mogelijk om uw webshop over te laten zetten naar Magento 2. Wij helpen u hier graag bij.

Hierna plant hij bij u, of bij ons een afspraak met u in. Hierdoor heeft u gelijk persoonlijk contact.

Pas eight jaar later werd Magento 2 gelanceerd. Dit zorgde ervoor dat veel bedrijven magento hosting erg gewend waren aan Magento 1. De overstap kan soms ook even lastig zijn.

Onderhoud Webshop

  • Hoewel er voldoende bedrijven zijn die een webwinkel voor je kunnen maken vragen deze bedrijven vaak flinke bedragen voor hun diensten.
  • We hebben een speciale pagina met meer informatie voor mensen die een webshop willen laten maken.
  • Als je web begint met on-line verkopen kan je daarom beter kiezen voor een licentie aanbieder.

Doordat een Magento webshop groot is heeft u ook speciale hosting nodig. Ook hiermee kunt u bij ons terecht. Wij hebben speciaal voor Magento hosting magento opgestart om te zorgen dat uw webshop snel en effectief is .