Magento Webshop Ontwikkeling

Geoptimaliseerde Magento Hosting

Webshop BeginnenEigen webshop beginnen Beste Beginner OnderwerpenNaam Verzinnen Webshop Software VergelijkerJouwWeb Magento heeft de laatste jaren een behoorlijke transformatie doorgemaakt. Zo is na de overname van Adobe het commerciëlere product: Magento Commerce onstaan.

Door de Yoast plugin in WordPress kan je direct al jouw content material controleren op web optimization waarde. Het direct controleren van je SEO rating kan met Magento’s eigen Bluefoot dan weer niet. Je houdt je order en betaalinformatie nog even voor jezelf.

Oh, maak niet alleen voor search engine optimization duidelijk waar de landingspagina voor bedoeld is, maar ook voor je gebruikers. Naast de landingspagina’s, kan je natuurlijk de content verrijken met informatieve blogposts die weer SEO waarde op kunnen leveren. Laat je hier in vooral adviseren door een web optimization specialist. Laatste tip: Vergeet geen name-to-action.

  • Er zijn veel keuzes en de individuele zakelijke behoeften bepalen het kind ERP dat voor u het meest geschikt is.

Voor het opmaken van tekst of pagina’s is een WordPress koppeling dus handig. Je kan gemakkelijk “aantrekkelijke” landingspagina’s maken, geoptimaliseerd voor je SEO en SEA.

Wij helpen organisaties om van hun e-commerce strategie een succes magento te maken. Leeuwenhoekstraat 134 • 2652XL Berkel & Rodenrijs

Bedenk wel goed waar je op focust, zodat het niet afleid op de hele store ervaring. De insteek naar e-commerce is belangrijk magento hosting hierbij, aangezien alles terug moet leiden naar de webshop. Richt jij je webshop in om te verkopen of te informeren?

Je bent altijd welkom voor een goed gesprek. Inzicht in welke omzet jij laat liggen dankzij een Magento A/B test Wij creëren en optimaliseren webshops.

Mocht je het interessant vinden om jouw e-commerce webshop te koppelen aan een CMS, zoals WordPress. Spreek het door en neem gerust contact op. Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren?

Het klopt dat Magento Commerce tegenwoordig met Magento 2 het CMS Bluefoot heeft geïntegreerd. Helaas zit dit niet in Magento Open Source.

Een leuke characteristic binnen WordPress isWP Bakery Page Builder.Eigenlijk kan Page Builder hetzelfde wat Bluefoot ook goed kan Het gemakkelijk opmaken van een pagina door middel van Drag & Drop. Het toevoegen van afbeeldingen, facebook like buttons, tabs of toggle functies gaan erg gemakkelijk. Je hebt meer vrijheid om een pagina op te maken dan de simpele WYSIWYG editor van Magento zelf.