Magento Webshop Specialisten

Daarmee is Mijnwebwinkel een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld Magento. Mijnwebwinkel magento is speciaal ontworpen voor de webshopeigenaar met weinig technische kennis.

Het platform biedt mogelijkheid om zonder technische kennis eenvoudig uw eigen webshop te beheren. Waar Magento een zeer uitgebreid webshopplatform is met vele aanvullende mogelijkheden, is Mijnwebwinkel een echte basic magento hosting oplossing. Met name de mogelijkheden op het gebied van design en lay-out zijn erg beperkt.

Ook al zijn extensies relatief goedkoop, het bouwen en onderhouden van een Magento-webshop is prijzig. Voor een begin-up is Magento dus niet altijd de beste oplossing. Mijnwebwinkel heeft in Nederland meer dan 42.000 gebruikers en is daarmee het meest gebruikte webwinkelsysteem van ons land. Mijnwebwinkel is een veelgebruikte oplossing voor start-ups.

  • Een zwaar pakket of licht pakket kan variërende kosten …
  • Klant dashboard Magento 2 Met een klant dashboard kan je relevantie informatie van de web site bekeken worden.

De complexiteit en zwaarte van Magento zijn direct een volgend nadeel. Wanneer u zelf weinig verstand heeft van HTML en code, is het lastig om features aan te passen in uw webshop. Er zijn namelijk genoeg webshopplatforms te vinden magento webshop die juist wél inspelen op gemak en webshopeigenaren met weinig technische kennis . Tot slot is Magento ook een vrij prijzige optie. Wanneer u een Magento-webshop op maat wilt laten maken, lopen de kosten al snel op tot een paar duizend euro.

Het is namelijk een goedkoop webshopsysteem die zelfs GRATIS te gebruiken is Het Pro pakket kost €19 per maand hiermee kunt u tot 2500 artikelen plaatsen. Vanaf €19 per maand kunt u onbeperkt artikelen plaatsen, dit is het PREMIUM pakket. Met de PRO en PREMIUM pakketten is uw webshop geoptimaliseerd voor Google, heeft u een eigen domeinnaam met SSL-certificaat en e-mail.