Magento Website

Daarna komen er geen beveiligingsupdates meer, waardoor bijvoorbeeld klantgegevens niet helemaal veilig meer zijn. Tijd om dus – als je nog met Magento 1 magento werkt – over te stappen op een Magento 2 webshop. Gebruik je voor jouw webshop nog helemaal geen Magento, dan stap je direct in de wereld van Magento 2.

Een Magento webshop laten bouwen door ervaren Magento bouwers? Neem contact op through onze web site. Tegenwoordig is het verstandig om een Magento 2 webshop te laten maken. In 2015 werd het Magento 2 webshop platform uitgebracht.

En dat is niet vreemd, need Magento is gemaakt om ingewikkelde processen aan de achterkant van een webshop zonder problemen te laten verlopen. Voor jouw klant zijn Magento webshops van alle gemakken is voorzien: productvergelijking, reviews, tags en one-web page checkout.

Met Trots Werken We Voor Succesvolle B2b Klanten:

Een fijne virtuele shopbeleving en een makkelijk aankoopproces, dat is wat je kunt verwachten van een Magento webshop! Ook is Magento de beste basis van search engine optimization en/of online advertising.

Het is niet zomaar een upgrade van de eerste versie; het is eigenlijk een heel nieuw platform. En nog meer mogelijkheden op gebied van on-line advertising.

En dat is mooi om een paar redenen. Want de grootste voordelen van een Magento 2 webshop zijn: Wat zijn de voordelen van een Magento 2 webshop? Het heeft een responsive lay-out en opbouw. Met Magento 2 ben je zeker van een goede mobiele webshop en goede werking op desktop, tablet magento en smartphone.

Een Magento 2 webshop laten maken door een group van Magento 2 consultants? Adobe, de eigenaar van het Magento platform, heeft in 2018 aangekondigd Magento 1 nog te ondersteunen tot juni 2020.

Wil je je Magento webshop laten overnemen? Wat zijn de kosten van een Magento 2 webshop? Magento is een e-commerce software platform voor webwinkels waarop je jouw online magento hosting shop kunt bouwen en beheren. In 2008 werd Magento 1 gelanceerd en het groeide uit tot een van de grootste e-commerce-systemen ter wereld.