Meertalige WordPress Woocommerce Webwinkels

Breng Jouw Woocommerce Webshop Naar Een Hoger Niveau!

Intussen bieden alle belangrijke vervoerders en de verzendplaformen een goede koppeling of plugin voor WooCommerce. Zowel de vervoersbedrijven als ook de verzendplatformen bieden opties voor ordertracking. De manier hoe deze belangrijke informatie wordt aangeboden verschilt echter wel. Een goed ordertracking proces is dan ook een van de punten die je moet overwegen bij de keuze van je partner.

Met Advanced Coupons for WooCommerce kan je meerdere Bogo deal kortingen invoeren, zonder daarvoor een premium plugin te kopen. Maar de free of WordPress website charge versie kan nog meer!

  • In deze WordPress tutorial leren wij je hoe je in tien simpele stappen je eigen webshop bouwen kan.
  • Een WordPress webshop kan je in principe binnen een half uurtje al on-line hebben staan!
  • Toch een webshop laten bouwen?
  • De reden dat dit programma zo populair is, is dat WordPress – na wat Googelen – ook door amateurs eenvoudig te gebruiken.

Dan is de free of charge versie vaak al voldoende. De kortingsbonnen plugin van de makers van o.a. Wholesale Suite en Thirsty Affiliates heeft een soortgelijke opbouw als de vorige plugin in onze lijst. Het verschil zit wel in de functies die in de free of charge versie wel beschikbaar zijn: de Bogo of three plus 1 deals.

Dat is op productniveau, waar je voor een bepaalde tijd een lagere prijs kan invoeren. Daarnaast is er gelukkig nog de kortingsbonnen functie. Deze is in de basis vrij simpel, maar er zijn een aantal WooCommerce plugins die deze functie gebruiken voor de meer geavanceerde kortingsregels. De gratis versie van de plugin WooCommerce Extended Coupon Features is zeker de eerste plugin die je voor het aanmaken van een kortingsbon moet proberen.

WordPress Bureau Rotterdam

Zendingen van alle vervoerders in één overzicht Statistieken over de leveringen per vervoerder In principe heeft WordPress hosting maar één echte functie voor kortingen.

Vrijblijvende Woocommerce Demo

Naast een aantal extra voorwaarden voor een kortingsbon heeft deze plugin een belangrijke functie. Je maakt nog steeds een kortingsbon aan, maar deze wordt door de plugin vanzelf toegepast. De plugin is dus een upgrade wordpress webshop voor de bestaande kortingsbonnen functie van WooCommerce. Extra opties voor gebruiksbeperkingen op producten

Geef korting bij bepaalde betaal en/of verzendmethoden Bepaal voor welke klanten of groepen een coupon magazine worden toegepast De premium versie heeft nog een aantal extra functies, zoals BOGO offers en je kan free of charge producten als korting aanbieden. Vergeleken met andere plugins biedt deze plugin één groot voordeel: de additional functies worden toegevoegd aan het reeds bestaande interface voor de kortingsbonnen. Wil je maar eenvoudige kortingen gebruiken?

Ben je niet tevreden met de order tracking van je vervoerder of wil je een platform voor alle vervoerders waarmee je samenwerkt? Dan is Aftership een interessant optie. Met AfterShip is het mogelijk om je zendingen van de verschillende vervoerders (o.a. Post.nl, DHL en GLS) aan te melden en te traceren. Door de koppeling tussen Aftership en WooCommerce gebeurt dit geheel automatisch. Kies je voor de premium versie van Aftership, dan worden via Aftership ook de verschillende standing mailtjes voor je zending verstuurd.