Mustmedia Bouwt Webshops

Maar krijg niet de vraag of ik de pagina’s automatisch wil installeren.. Ik ben op dit moment bezig met de webshop van mijn associate. Nu is de grote vraag, voordat ik verder ga, kan ik per product ook meerdere prijzen toevoegen?

Waarvoor Kiest U Als U Een WordPress Webshop Laat Maken Door Jvh Webbouw

Nou met cache legen en die tips zou je dan toch echte de huidige situatie te zien moeten krijgen, WordPress Nou succes ermee en graag gedaan! Hier echter alleen 1 probleem Ik heb de plug-in woocommerce geïnstalleerd.

Verder heb je bv bij neostrada.nl al een ssl certificaat voor ongeveer € one hundred twenty per jaar om je een idee te geven. Het lijkt er op dat je op de een of andere manier je sitemap laat tonen op die winkelpagina? Wil je eens een link naar die pagina doorgeven hier? Zier er prima uit, heb je ook voorbeelden van al gemaakte webshops?

Jouw reactie heeft me zeker verder geholpen. Het SSL certificaat is toch wettelijk WordPress verplicht zie bv dit artikel aub: /ssl-voor-webwinkels-verplicht/

Dit door meerdere regels waar prijzen achter komen te staan? Het gaat namelijk over on-line vlees bestellen, maar niet iedereen wil een kilo gehakt, biefstuk, schnitzel, etc. in de vriezer. Zou je niet een prijs per a hundred gram of per stuk kunnen aangeven. Zo dient er een beveiligde SSL-verbinding te zijn bij het plaatsen van een bestelling.

Op de pc t duidelijkst zichtbaar vraagje gebruik woocommerce en bij het plaatsen van media foto in dit geval blijft hij wel goed staan

bedankt voor de goede tutorial!! Ik krijg bij mijn “winkel”pagina alle andere pagina’s op mijn website in een grote lijst opgesomd onder aan de pagina. Een heel raar gezicht en ik krijg het niet weg. De kosten van een SSL certificaat zijn voor mij momenteel de drempel waardoor ik het nog niet aangeschaft heb.

Dank voor je duidelijke uitleg. Ik loop echter tegen 1 probleem aan dat ik ik niet krijg opgelost: WordPress hosting de winkelpagina toont maar 1 product, terwijl er meerdere producten zijn aangemaakt.

  • Dit oogt ietwat rommelig, maar zie dat – op dit punt – als jouw trofee:
  • Laten we het menu onder handen nemen!
  • Alle pagina’s zijn toegevoegd aan het menu.
  • Alle pagina’s zijn tevens toegevoegd aan het menu.

Ik heb geen idee wat voor beveiliging mijn webshop nu heeft en ook heb ik geen idee of er cookies gebruikt worden. Een melding is er in elk geval niet. Misschien kan ik je helpen met deze vraag. Dit wordt doorgaans through de host geplaatst. Als jij je webshop zelf hebt gebouwd met Woocommerce kun je dus bij je host een SSL certificaat aanvragen en laten plaatsen.

In Woocommerce zelf dien je dan de optie ” forceer beveiligde pagina’s” aan te vinken bij de instellingen van Woocommerce.