Mustmedia Bouwt Webshops

Éénvoudig in gebruik, real-time transactiestatus, meerdere valuta’s mogelijk en ga zo maar door. Woocommerce is in korte tijd uitgegroeid tot het meest gebruikte ecommerce systeem ter wereld. Van oorsprong is Woocommerce een eenvoudige plugin die in de loop der jaren een enorme vlucht heeft genomen en tegenwoordig veel meer is dan een simpele plugin. Hoe zet je Google Mijn Bedrijf in om on-line beter gevonden te worden?

Hierbij de grootste voordelen van WordPress als je webwinkel software. Waarom wil je een webshop in WordPress bouwen terwijl er nog tal van andere platformen speciaal voor webshop oplossingen zijn, zoals bijvoorbeeld Magento? Een WordPress webshop heeft als voordeel dat je alles in één omgeving kan integreren.

Hier kun je kiezen wat voor soort product dat je aan je webshop wilt toevoegen. Zoals aangegeven in het begin van deze weblog is Woocommerce een free of charge plugin waarmee je de foundation voor een webshop invoegt in je WordPress website.

Het zou immers zonde zijn als een klant afhaakt doordat het betaalproces niet soepel verloopt. MarcelMedia helpt je graag bij het installeren en configureren van de juiste betaalopties. WordPress is een populair content material management systeem om web sites mee te ontwikkelen. In de wereld wordt het door 32% van de websites gebruikt. Voor mijn eigen web site maak ik er ook gebruik van. Doordat het gebruiksvriendelijk is kan het ook gebruikt worden door mensen met minder ervaring.

WooCommerce Tab Manager verschillende tabbladenDaarnaast willen we ook bijvoorbeeld op alle thee pagina’s een video plaatsen. Deze video willen we niet in de standaard product omschrijving plaatsen, maar deze willen we in een aside tabblad toevoegen. Met Emma Thee zijn we vanaf het start gestart met het doorvoeren van spaarpunten. Met deze punten kan de klant de volgende keer een korting krijgen op zijn of haar bestelling. Het is een betaalde plugin de je eenvoudige kunt instellen. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat de additional WordPress graveerkosten van de persoonlijke tekst eenmalig € 5,- zijn.

WordPress Webshop; Een Uitgebreid Overzicht

Hieronder volgt een korte en duidelijke opsomming van hetgeen je rekening moet houden bij on-line verkopen met een webshop. Om Mollie te kunnen gebruiken in je webshop heb je bij Mollie een account nodig. Een account aanmaken bij Mollie is makkelijk en duidelijk. Het makkelijkste om producten toe te voegen wanneer je net begint met deze tutorial is door deze handmatig toe te voegen. Je kan ook in één keer complete datasets importeren, maar waarschijnlijk ben je dat niet van plan als je dit stuk van de handleiding leest.

  • Met de productcatalogus in Woocommerce kan je in het kort de weergave van je producten veranderen.
  • Doordat je samenwerkt met een partij die ook verstand heeft van search engine optimization, weet je zeker dat content op de juiste plek komt te staan.
  • In het beheer kan het dashboard er wat ingewikkeld uitzien.
  • Hier kun je de soort korting instellen en kortingsbedragen, verzendopties en de vervaldatum van een kortingsactie selecteren.

Voornamelijk in Google Search maar ook in Google Shopping. Met de WooCommerce Google Product Feed zorgen we ervoor dat al onze producten goed in de Google Merchant Center worden ingeladen. WooCommerce Drip is de koppeling tussen onze e-mailsoftware Drip en onze WooCommerce webshop. De plugin houdt een paar zaken bij, namelijk die LTF van de klant en hij houdt de conversie bij. Met deze bundels zorgen wij ervoor dat de klant warmer wordt gemaakt voor een beter/duurder product. Must have voor elke webwinkel eigenaar is de WooCommerce Google Analytics Pro plugin. Deze plugin moet je installeren om je bestellingen in Google Analytics bij te houden.

Door jouw e-maillijst te doen groeien vergroot je het aantal mensen dat je op de hoogte kunt houden van promoties en de laatste producten. Hiermee vergroot je de kans dat deze persoon nog eens terugkomt op jouw web site en klant wordt. De laatste plugin op deze lijst is de PW WooCommerce Gift Cards plugin. Deze plugin stelt je in staat om giftcards toe te voegen aan jouw WordPress webshop. Hierdoor hoeven bezoekers kunnen bezoekers een tegoedbon aanschaffen die op een later moment te gebruiken is. [newline]Bezoekers kunnen deze cadeau doen aan andere of deze zelf gebruiken. De plugin heeft een ingebouwde e-mail template die automatisch naar klanten wordt verzonden.

Woocommerce installeren inderdaad, standaard plugin downloaden en klaar. Als ondernemer wil je uiteraard niet teveel geld kwijt zijn om een webshop te laten maken. Daarom bieden wij onze webdesign diensten aan voor een scherpe prijs. Een full foundation webshop heb je al vanaf €995,- zonder verassingen. Na telefonisch contact snel een afspraak gemaakt. Ook gekozen voor onderhoud en service wanneer er iets is stuur ik een apje en is het dezelfde dag geregeld. Wij doen ons uiterste best om elke klant zo goed mogelijk te helpen.

Maar misschien is verzending boven de 25 euro wel gratis of is verzenden naar het buitenland duurder. In een WooCommerce webshop kan je tastbare en virtuele producten verkopen. De tastbare moeten natuurlijk verstuurd worden, internet WordPress hosting als Wehkamp dat doet.

Fleet Control Nederland was op zoek naar een nieuwe website inclusief nieuwe SEO geschreven teksten. De website is geoptimaliseerd voor google en heeft een snelle laadtijd. De klant kan zelf snel en makkelijk aanpassingen doen aan de website zoals blogs plaatsen en teksten en afbeeldingen makkelijk wijzigen. Omdat WordPress en Woocommerce open-source software program is, is dit platform continu in ontwikkeling. Ook daarom is het voor u als beheerder van de webshop eenvoudig om uw pagina’s, producten en categorieën te kunnen beheren.

Wij hanteren strenge veiligheidsprotocollen m.b.t. wachtwoordbeheer, tweestapsverficiatie en fysieke toegang tot ons pand. Zo zorgen we dat de information van jou en je klanten te allen tijde veilig is bij ons. Denis heeft veel kennis van websites bouwen, programmeren en webhosting en is ook nog een prettig iemand om contact mee te hebben.

Onderstaande plugins zijn voor onze webshop een Must-Have. Zonder deze plugins zou onze webshop niet doen wat wij willen. Het programma dat verreweg het meest gebruikt wordt om een WordPress webshop op te zetten, is WooCommerce. Zoals veel succesnummers van WordPress is WooCommerce begonnen als simpel plugin-programmaatje. Maar na jaren van ontwikkeling en uitbreiding is het veel en veel groter dan dat. Een sportzaak zal een strakke site willen met een actieve uitstraling en filmpjes van demonstraties van hun producten.

Wanneer je op zoek gaat naar een WordPress-webshopthema, zal je direct merken dat er een onderscheid is tussen gratis en premium thema’s. Gratis thema’s sluiten vaak minder mooi bij je webshop aan en zijn minder stabiel, maar wel kosteloos. Premium thema’s verschillen van prijs en aanbieder, maar zijn over het algemeen wel stabiel gebouwd en worden up-to-date gehouden. Bovendien wordt vaak hulp aangeboden bij problemen en kun je specifieke thema’s kiezen die geoptimaliseerd zijn voor webwinkels.

Voor WordPress is er veel mogelijk door middel van plug-ins als WooCommerce. Magento is een nieuwer open supply systeem dan WordPress en is gecreëerd voor gebruik in eCommerce. 7 jaar wordpress website na de lancering van de eerste Magento in 2008, kwam ook de tweede versie, Magento 2. Wel is de interface in Magento 2 gemakkelijker en lopen de veiligheidsupdates in Magento 1 binnenkort af.