Plissé Gordijnen

Duettegordijnen bestaan uit twee laagjes gevouwen stof. De verticale koordjes lopen onzichtbaar tussen de stoflagen door. Plissegordijnen bestaan uit één laagje gevouwen stof. De verticale koordjes lopen hier zichtbaar doorheen. Harde raamdecoratie is koop Rolgordijn online een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.

Een gordijn met een uitstraling tussen die van horizontale jalouzieën en een vouwgordijn. We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Heeft u een Velux, FAKRO of ROTO dakraam waar u een plissé voor wenst?

Waarom Kies Je Voor Vloeren & Gordijnen Aan Huis?

Ook plissé-gordijnen met verduisterende stoffen shop je in onze winkel. Er zjn veel redenen om voor plissé gordijnen te kiezen.

Niet alleen standaard ramen, maar ook speciale raamvormen zijn te voorzien van plissé raamdecoratie. Een Somfy motor is een krachtige en kwalitatief hoogstaande motor. Somfy biedt een groot assortiment van verschillende motoren voor uiteenlopende soorten binnenzonwering, zoals rolgordijnen, vouwgordijnen en plissés. De Somfy dealer adviseert je graag over het type motor dat het Bestel duo rolgordijnen meest geschikt is voor jouw zonwering. Plissé gordijnen staan bekend als een stijlvolle manier van zonwering die naadloos opgaat in verschillende woonstijlen. Je weert de zon en bevordert je privacy zo op een stijlvolle manier. Plisségordijnen geven een modern uiterlijk aan elk Intura dakraam, bieden privacy en geven de mogelijkheid het lichtniveau eenvoudig te reguleren.

De gordijnen zijn verkrijgbaar tot een maximale breedte van 230 cm. Een duette en een plissé verschillen op het eerste gezicht niet zoveel van elkaar. Wij krijgen dan ook regelmatig de vraag wat het verschil is tussen een plissé gordijn op maat en een duette. De keuze is groot en de merken zijn gerenommeerd en kwalitatief in orde.

  • Ook je plissées en duettes moet je natuurlijk een keer schoonmaken.
  • Plissé gordijnen geven een modern uiterlijk aan elk Intura dakraam, bieden privacy en geven de mogelijkheid het lichtniveau eenvoudig te reguleren.
  • Ook zijn er verschillende keuzes in de afwerking van een rolgordijn, zoals schulpranden, roedes, ringen en RVS afwerkingen.
  • U bent hiervoor van harte welkom in onze winkel in Wierden.