Plisse Gordijnen

Voor de grotere afmetingen raden we plisségordijnen met bedieningskoord aan, aangezien deze meer mogelijkheden heeft qua afmetingen. In deze gevallen kun je beter kiezen voor lichtdoorlatende plisségordijnen. Zoals de naam al verraad kun je met deze plisségordijnen spelen met de lichtinval en de privacy bewaren. Via onze kleurstalen pagina kunt u gratis kleurstalen bij ons bestellen, zodat u zeker weet dat de gekozen kleur bij uw interieur past. Na het kiezen van de kleur kunt u het plissé gordijn naar wens configureren, waarna wij het voor u op maat laten maken. Binnen ons assortiment hebben we een ruime keus aan brandvertragende plisségordijnen.

Grote honingraat plisségordijnen trek je eenvoudig en licht op. HEWO produceert een zeer comfortabele kettingbediening voor dupliplissé gordijnen. Heb je een groot raam dan Goedkoop duo rolgordijnen bestellen komt dit voordeel nóg meer naar voren. Een koordbediening trekt zwaar op, zeker bij grote vlakken. Bovendien is er bij koordbediening dan sneller sprake van slijtage.

In de webshop treft u een kleine collectie plissé gordijnen aan waar ‘s avonds niet doorheen gekeken kan worden. Ze hebben dezelfde gewafelde ‘accordeon’ structuur. Net als Buiten rolgordijnen kopen duettes, kunnen ze zowel van boven naar beneden, als van beneden naar boven opengetrokken worden. Daarin zijn ze uniek in vergelijking met veel andere raambekleding.

Gratis Advies Aan Huis

Hiermee bedien je alle Luxaflex® raambekleding op afstand. Type P1415 is ons meest gekozen product voor rechthoekige ramen. Plissé is makkelijker op Rolgordijnen bij trisq te trekken in een klein pakket door de gevouwen stof. Uiteraard zijn er ook andere opties mogelijk welke wij niet op de website kunnen laten zien.

Ook bestaat er een topdown systeem,hiermee kunt u het gordijn op elke hoogte stellen zoals u dat wilt. U kunt kiezen voor een lichtdoorlatende of verduisterende stof, ook in alle kleuren voor ieder wat wils. Kies voor een plissé met een top down en bottom up systeem. Hierdoor kun je het plissé gordijn zowel van boven als onder bewegen.

De bediening is bijzonder licht en uit te voeren met Top down-Bottom up systeem. online bestellen bamboe vouwgordijn Dit betekent dat u het gordijn ook in het midden van het raam kunt zetten.

plisse gordijnen

Bij draai- en kiepramen of schuif- en draaideuren kunnen de plissé gordijnen aan het kozijn bevestigd worden met zijgeleiding. Door dit systeem kan er geen licht meer door de zijkanten naar binnen komen. Heeft u al in gedachten welke kleur uw plissé gordijn moet hebben? Grote kans dat de kleur die u graag wilt hebben, tot de mogelijkheden behoort. Bekijk het prachtige kleurenpalet aan mogelijkheden bij Kooijman Interieur.

  • Bij Decorette kies je voor een verfijnde plissé van 20mm of een robuuste plooi van 32mm.
  • Overdag kunt u het plissé gordijn gebruiken om een mooie sfeer in huis te maken met gefilterd licht.
  • Wij onderscheiden ons met een persoonlijke service, maatwerk en echt vakmanschap.
  • Plisse gordijnen zijn een uitstekende keuze voor het interieur.

Uw lokale vakman kan u volledig informeren over onze collectie plisségordijnen. Plissé- en Duette® gordijnen zijn beschikbaar in allerei modellen en vormen zodat elk type raam bekleed kan worden. Plissé- en Duette® gordijnen zijn perfect voor alle rechte ramen, dakramen en plafondramen. Ze zijn ook ideaal voor ramen met een bijzondere vorm. Van ronde ramen, schuine ramen, driehoek-, vijfhoek- ,zeshoek ramen of de ramen van serres en erkers. Gordijn of shutter, Luxaflex of rolgordijn, handbediening of elektrisch?