Plissé Gordijnen

Duettegordijnen bestaan uit twee laagjes gevouwen stof. De verticale koordjes lopen onzichtbaar tussen de stoflagen door. Plissegordijnen bestaan uit één laagje gevouwen stof. De verticale koordjes lopen hier zichtbaar doorheen. Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.

Een gordijn met een uitstraling tussen die van horizontale jalouzieën en een vouwgordijn. We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Heeft u een Velux, FAKRO of ROTO dakraam waar u een plissé voor wenst?

Waarom Kies Je Voor Vloeren & Gordijnen Aan Huis?

Op die manier kunnen we ons advies nog beter afstemmen op je specifieke situatie en wensen. De collectie omvat een breed scala kleuren en aan hoge kwaliteit stoffen variërend in dessin, Kopen buiten rolgordijnen uni en structuur stoffen. Een plissé gordijn is te voorzien van een speciale coating. Topar Plus coating is een fantastische oplossing voor ramen waar de zon intens op schijnt.

Niet alleen standaard ramen, maar ook speciale raamvormen zijn te voorzien van plissé raamdecoratie. Een Somfy motor is een krachtige en kwalitatief hoogstaande motor. Somfy biedt een groot assortiment van verschillende motoren voor uiteenlopende soorten binnenzonwering, zoals rolgordijnen, vouwgordijnen en plissés. De Somfy dealer adviseert je graag over het type motor dat het Duo rolgordijnen kopen meest geschikt is voor jouw zonwering. Plissé gordijnen staan bekend als een stijlvolle manier van zonwering die naadloos opgaat in verschillende woonstijlen. Je weert de zon en bevordert je privacy zo op een stijlvolle manier. Plisségordijnen geven een modern uiterlijk aan elk Intura dakraam, bieden privacy en geven de mogelijkheid het lichtniveau eenvoudig te reguleren.

U kijkt niet door een zonwerend plissé gordijn op maat heen. Heb je een vraag of advies nodig over de aanschaf van Somfy producten of diensten? Elk plissé gordijn van Powered Blinds is een dubbel plissé gordijn met honingraatstructuur. Hier zie je de kleuren die beschikbaar zijn in de door jou ingevoerde maten, staat je kleur er niet bij kies een andere kleur of een andere bediening. Staan er helemaal geen kleuren dan gaat het product over de maximale m2 heen en is het product niet leverbaar. Een stijlvol, strak, trendy en vooral een gebruiksvriendelijk product.

  • Plisse Gordijn Redi Shade 99% verduisterend zwart Goedkope tijdelijke zwarte raambekledingDe oplossing voor goedkope tijdelijke zwarte raambekleding.
  • Na het kiezen van de stofsoort, kiest u voor het type bediening.
  • Hierdoor kunt u uw eigen mate van inkijk regelen en het lichtinval.