Plissé Gordijnen

Hieronder wat leuke voorbeelden van rolgordijnen voorzien van figuurtjes die als echte sfeermakers kunnen dienen in iedere woonomgeving. Ons assortiment biedt een grote verscheidenheid aan kleuren, materiaalsoorten, afwerkingen Bezorg duo rolgordijnen en maten. Neem contact met ons op of kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bekijken. Er zitten gaatjes in de stof waar de koorden doorheen lopen, hierdoor kunnen er straaltjes zonlicht naar binnen vallen.

Plisses zorgen voor sfeer, gaan inkijk tegen en hebben tal van bedieningsmogelijkheden. Daarnaast is het plisségordijn verkrijgbaar in tal van kleuren, waardoor er altijd een kleur tussenzit die past bij jouw interieur.

Hoe Werkt Een Plissé Gordijn?

De enkele lichtdoorlatende plissegordijnen zijn verkrijgbaar in meerdere typen in vele kleuren. Verduisterende plisségordijnen zijn ideaal voor de slaapkamer. Kies voor de handige top down bottom up Rolgordijn webshop bediening om de plissé in het midden of onderin het raam te hangen. Zo creëer je privacy zonder alle lichtinval te verliezen. Rolgordijnen zijn een betaalbare aankleding en past in elk type woning.

  • We kijken graag samen met jou naar jouw huis en wensen en adviseren je over de producten die daarbij passen.
  • Zo kun je van een goede nachtrust genieten in een compleet verduisterde kamer.
  • De plissé gordijnen worden met de uiterste zorg op maat gemaakt, waardoor u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe gordijnen.

Dit koord gebruik je om de plissé te laten zakken of juist omhoog te trekken. Wanneer je kiest voor Top Down / Bottom Up bediening heb je twee bedieningskoorden, zodat je de plissé ook aan de bovenkant Buiten rolgordijnen goedkoop kopen kunt laten zakken. Kies uit diverse stofsoorten die toepasselijk zijn voor de verschillende kamers. Zo zijn delichtdoorlatende plisségordijnen van ilumioperfect voor een raam in de woonkamer.

Unieke Plissé Gordijnen Met Somfy Motor

Zo sluit het plisségordijn altijd perfect aan op jouw raam. Onze plisségordijnen passen daardoor voor hele grote en ook hele kleine ramen. Zo kun je bijvoorbeeld een ruimte vrijwel volledig verduisteren met een verduisterend plisségordijn. Heeft u ervoor gekozen om mooie plissegordijnen voor uw ramen te hangen? Plisségordijnen passen bij elke inrichting, zowel thuis als op kantoor.

plisse gordijnen

Plissé gordijnen op maat zijn toepasbaar op veel verschillende soorten ramen. We hebben bestellen bamboe vouwgordijn innovatieve oplossingen, zodat jij de perfecte oplossing voor je huis hebt.