Plissegordijn Kopen? Kijk Snel!

Met plisségordijnen als raamdecoratie creëer je privacy, terwijl je toch blijft genieten van daglicht. Je kunt kiezen tussen lichtdoorlatende of verduisterende gordijnen van plissé. Bij een top down bottom up systeem kun je zowel de onderkant als de bovenkant van de geplooide stof bewegen. Houd bij aanschaf van het plisségordijn rekening met het type raam waarvoor deze geschikt is, bijvoorbeeld een draai-kiepraam of dakraam. Er zijn verschillende afmetingen, kleuren en plooisoorten beschikbaar. Vind je het belangrijk dat je dupli plissé gordijn top down – Bottom up comfortabel te bedienen is?

Bekijk onze hoogwaardige raamdecoraties in onze webwinkels en bereken vrijblijvend je prijs. Een plissé gordijn is uitermate geschikt voor een ruimte waar je de lichtinval wilt behouden, maar wel iets van raambedekking wilt. Als je iets meer verduisterends of isolerends wilt Kopen plisségordijnen dan zijn er ook plissé gordijnen met een dubbel laag stof. Of dag-nacht plissé gordijnen, plissegordijnen die bestaan uit meerdere lagen die je afzonderlijk van elkaar kunt bedienen. Bovendien ziet een plissé gordijn er warmer/huiselijker uit dan een luxaflex of jaloezieën.

Voordelen Van Plisségordijnen

Plissé gordijnen zijn er in grote keuze qua stoffen en uitvoeringen. Plissé gordijnen zijn zowel van beneden naar boven als van boven naar beneden te bedienen. Hierdoor kan op een bijzondere manier de lichtval naar binnen toe gereguleerd worden. webshop bamboe vouwgordijn Naast deze stofkwaliteit zijn er ook stofkwaliteiten die een vuilwerende of antibacteriële werking hebben. Plissé gordijnen worden dan ook veelal toegepast in de gezondheidszorg. De dakraam plissé is gemaakt om perfect bij uw raam te passen.

Een plissé gordijn is toepasbaar op allerlei soorten ramen. Niet alleen op de standaard, vierkante ramen, maar ook op ramen met een afwijkende vorm of maat, zoals draai- en kiepramen, dakramen of ronde ramen. Jazeker, de top-down functie geeft u de mogelijkheid om zowel de bovenzijde van plisségordijnen te laten zakken als de onderzijde naar boven te halen.

Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan. Plissé gordijnen geven een modern uiterlijk aan elk Intura dakraam, bieden privacy en geven de mogelijkheid het lichtniveau eenvoudig te reguleren. Als je aan het koord / ketting trekt worden de koordjes omhoog getrokken.

plisse gordijnen

Alle plisségordijnen van Raambekleding Nederland.NL worden op maat gemaakt. Dit betekent dat je zelf de gewenste maten van de plissé doorgeeft, zodat deze perfect op je raam past. Ook heb je ruime keuze uit stofkleuren en bepaal je zowel de manier van bediening als de plaatsing van eventuele bedieningskoorden. Middels onze stapsgewijze configurator stel je jouw ideale plisségordijn in een handomdraai Kopen buiten rolgordijnen samen en geniet jij straks van jouw plisségordijn op maat. De Honingraat plissé gordijnen van HEWO zijn ideaal wanneer je goed je privacy wilt bewaren en veel licht binnen wilt laten. Men kiest ze vaak om inkijk goed tegen te gaan als er bijvoorbeeld een trottoir vlak voor je raam loopt. Maar ook de zon van je beeldscherm of TV weren kun je goed toevertrouwen aan een honingraat plissé gordijn.

Plissé Dubbel Verduisterend 25 Mm Antraciet

De prijsklassen lopen van de voordeligste soort E, tot prijsklasse 3, de kostbaarste soort Plissé. De Plissé Shades collectie biedt meer dan negentig schitterende Goedkoop duo rolgordijnen bestellen en duurzame stoffen die Cradle to Cradle Certified™ zijn. Deze certificering geeft je de mogelijkheid een verantwoorde keuze te maken voor je woning en gezin.

Decokay heeft raambekleding voor elke ruimte, stijl en portemonnee. Dat wordt ook wel het top-down, bottom-up systeem genoemd. Dit systeem is bij uitstek geschikt voor het regelen van zowel specifieke lichtinval, als privacy. Je kunt ze met andere woorden ook alleen in het midden van je raam hangen, waarbij je dus de onder- en bovenkant open laat. Al uw raamdecoratie maken wij vakkundig voor u op maat. Ontdek de mogelijkheden van ons assortiment en vind het product dat bij uw behoefte en inrichting past.

  • Het voordeel hiervan is overigens ook dat je altijd de optimale controle over de stand van de gordijnen hebt.
  • Ook is het leuk om hiermee te variëren, zodat je enigszins een aanpassing op je interieur aan kunt brengen.
  • Binnen ons assortiment bieden we een ruime keus aan stijlen en kleuren.
  • Wat het product nog veelzijdiger maakt, functioneel en mooi!
  • Verduisterende plisségordijnen zijn alleen beschikbaar in de varianten met een dubbele stof.

Met de Somfy TaHoma® als basis stel je zelf eenvoudig het Smart Home samen dat jij voor je ziet. Het is een rolgordijn dat zich als een harmonica opvouwt als je het optrekt, het wordt ook wel vergeleken met een accordeon. Het verschil tussen een Jaloezieën winkel ophalen plissé- en rolgordijn zit hem in de stof, transparantie, materiaal en voornamelijk in de functionaliteit. Een rolgordijn kan naar boven en beneden op worden gerold, daar waar een plissé in ieder gewenste stand voor het raam kan blijven hangen.