Plisségordijnen Voor Privacy, Lichtregulatie En Sfeer

Maar vraag eerst geheel vrijblijvend gratis proefstalen aan om rustig thuis te bekijken. Vouwgordijnen geven je interieur een warme uitstraling. De collectie vouwgordijnen bijzonder, met schitterende stoffen en unieke details. Alle stoffen in de collectie zijn geschikt voor zowel vouwgordijnen als gordijnen, zo kun je heel makkelijk een mooie, passende combinatie maken. Een plisségordijn is gemakkelijk op elkaar te schuiven door de gevouwen stof, zo kunt u zelf bepalen waar u wel of geen inkijk wenst.

Dit is te realiseren door de diverse mogelijkheden, betreffende de afwerking en bevestiging. Plissé gordijnen kenmerken zich aan de plooi in de stof. Goedkoop buiten rolgordijnen bestellen Een plissé op maat geeft een chique en trendy uitstraling aan uw interieur. Daarbij heeft een plissé gordijn uiteraard ook een functionele waarde.

Plissé P1614

Onze Plissé gordijnen worden op maat gemaakt en kent vele mogelijkheden en toepassingen. Vraag gratis kleurstalen aan en kom er achter wat voor effect de kleur, het materiaal en de transparantie heeft op jouw interieur. Je kunt niet door de stof heen kijken, waardoor je privacy bewaard blijft.

  • Weet u niet welk merk u heeft of weet u dat u een ander merk lichtkoepel heeft dan kunnen we hier geen bevestiging materiaal voor leveren.
  • Type P1415 is ons meest gekozen product voor rechthoekige ramen.
  • Door de lichte transparantie en de geplisseerde stof creëer je een groot verschil ten opzichte van rolgordijnen.
  • Voor Belgische klanten bedragen de verzendkosten € 12.95 per bestelling.

Een ander voordeel van de dubbele stoflaag is dat je de gaatjes van de touwtjes door de stof niet ziet. Dit is zeker handig bij verduisterende plisségordijnen, aangezien Goedkoop duo rolgordijnen bestellen het licht van de gaatjes dus ook geblokkeerd is. Zowel plisségordijnen met bedieningsgreep als met een bedieningskoord kunnen ingespannen geleverd worden.

Xl Rolgordijn

Plisségordijnen zijn veelzijdig en bieden je veel vrijheid wat betreft inrichting en sfeer. Dankzij de plooien beweeg je de gordijnen met gemak omhoog en omlaag en bepaal je zelf de lichtinval. Je kunt jouw plissé gordijn eenvoudig met een plumeau of een handstofzuiger op een zachte stand stofvrij maken.

plisse gordijn

Denk dan eens aan Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten Rolgordijnen kopen rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur?