Professionele Woocommerce Webshopontwikkeling Door Lettow Studios

Webwinkel Plugin: Woocommerce Plugin Vinden

De plugin is makkelijk te installeren op een WordPress blog en kan zo naadloos gecombineerd worden met je content material marketing en blog. Dus wat zijn de grote verschillen?

Het WooCommerce platform is gebaseerd op een lean idea: een betrouwbare foundation die je naar eigen wil verder kan uitbreiden met additional functionaliteiten. Door zijn een plug-and-play opbouw kun je direct aan de slag en heb je relatief weinig technische kennis nodig.

Nu we de fundamentals weten is het tijd voor verdieping. De vergelijking van WooCommerce en Magento kun je maken aan de hand van het verschil in auto’s. Net zoals bij het kopen van een auto heb je bepaalde verwachtingen van wat de auto kan en additional WordPress hosting options die je in je auto wilt terugzien. Dit is niet anders bij het beginnen van een webshop.

Je hebt een aantal ideeën van hoe je je webshop wil inrichten en aan deze verwachtingen zitten ook verschillende mogelijkheden verbonden. Hieronder belicht ik de verschillende aspecten van de twee platforms: WooCommerce: Gebruiksvriendelijk en snel up-to-pace

Klaar Om Jouw Eigen Woocommerce Webshop Te Starten?

Door Floor op vrijdag, sixteen maart, 2018 Denk je aan het opzetten van een webshop maar twijfel je nog welk open source e-commerce platform je wilt gebruiken: Magento of WooCommerce? In deze blog zetten we de grote verschillen tussen de twee e-commerce software WordPress program systemen voor je op een rij. WooCommerce en Magento zijn beiden open source platforms die het mogelijk maken je producten on-line aan te bieden.

  • De authenticatie van klanten wordt gezien als één van de besten.
  • Je kan ook lokale betalingen accepteren by way of Stripe.
  • Je zult veel betere ondersteuning krijgen van Stripe dan van bijvoorbeeld PayPal.
  • Stripe Elements is een inbegrepen feature die het afrekenproces veel sneller maakt, omdat het mensen helpt bij het intypen van hun persoonlijke informatie.

Sinds 2008 is Magento een grote speler in de webshop wereld. Ongeveer 34% van alle webshops in Nederland gebruikt Magento, wat het platform de marktleider van de e-commerce open supply platforms in Nederland maakt . In 2011 ontwikkelde WordPress, bekend als content wordpress webshop administration system , de e-commerce plugin WooCommerce.