Simpele Webshop Plugin Voor WordPress

Verder kun je WordPress ook goed optimaliseren voor de zoekmachines. Content is belangrijk voor je zoekmachine optimalisatie en laat WordPress hier nou net voor gebouwd zijn. Probeer maar eens te gaan bloggen met software website maken dat speciaal voor webwinkels is gemaakt, dit is een stuk minder fijn. Met WordPress heb je tevens de keuze uit ontzettend veel verschillende thema’s en plugins.

Verzendklassen Woocommerce

Onmisbare Woocommerce Plugins Voor 2020 (full Gids)

Bekijk anders ook even de video hieronder om in het kort een indruk te krijgen van WooCommerce. Wat is er mogelijk met WordPress en WooCommerce? WordPress geeft je in tegenstelling tot Magento, Opencart en PrestaShop een alles in één website WordPress hosting oplossing.

Zijn er alternatieve webwinkel plugins? Ja, naast WooCommerce zijn er voor WordPress ook nog andere plugins die je eventueel zou kunnen gebruiken om een webshop te maken. Zo kun je een plugin gebruiken als: Ik moet er wel bij zeggen dat je bij deze plugins helaas minder snel een further wordpress webshop plugin kunt vinden als je iets mist en graag wilt toevoegen aan je webwinkel.

  • Doordat thumbnails van de producten verschillen qua hoogte verspringt de information die eronder staat in het overzicht van alle producten.
  • Ik wil de pagina ‘house’ aanpassen maar vreemd genoeg kan ik die niet vinden op het overzicht ‘alle pagina’s.
  • Wel bij het overzicht van de pagina’s t.b.v. het menu.
  • Dat tweede los je op door:

In totaal draait volgens BuiltWith wereldwijd maar liefst 29,26% van de webshops op WooCommerce. In het begin kunnen alle opties in WooCommerce overweldigend zijn en dit met name het geval wanneer je nog niet bekend bent met WordPress. Wanneer je echter rustig de tijd neemt om alles even op een rijtje te zetten is het ook weer niet tremendous ingewikkeld.

De mogelijkheden zijn dus eigenlijk oneindig. Daarnaast moeten we natuurlijk niet vergeten dat in WooCommerce standaard al veel mogelijk is.