Snel Een WordPress Blog Maken

In 5 Stappen Naar Een One Page Website

In het laatste geval is het aan te bevelen een aparte instantie van je WordPress website neer te zetten, met een eigen URL en een eigen structuur. Deze website ga je dan vertalen en lokaliseren.

Linda van Teijlingen – Vertaalster Het WordPress hosting vertalen zelf is geen probleem.

Het vertaalbaar maken van een WordPress website kan wel enige uitdagingen bieden, maar hier zijn vele oplossingen voor beschikbaar. Het doorvoeren van wordpress website een vertaling kan enige uitdagingen met zich meebrengen. Wij zijn van mening dat samenwerking tussen vertaalbureau, opdrachtgever en webbouwer de sleutel is.

Gemakkelijk achteraf betalen met factuur Een WordPress web site vertalen is sinds de enorme groei van dit platform voor ons een steeds meer ‘normale’ zaak geworden. WordPress is gratis open-supply web site-software program die in het beginsel vooral voor bloggers is gelanceerd. Inmiddels wordt WordPress gezien als ideale oplossing voor company websites en webshops. Naar schatting wordt WordPress wereldwijd gebruikt door minimaal 15% van alle web sites.

Hiermee zijn alle disciplines afgedekt voor een efficiënt vertaalproces. De opdrachtgever kent de tekst en de context, de webbouwer het systeem en de vertaler de taal en de cultuur. Wij helpen je graag met jouw wordpress website website bouwen vertalen Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden.

Vertaalbureau Perfect maakt gebruik van vertalers die ervaring hebben met het vertalen van WordPress-web sites. Het draait om het doel van de vertaling.