Snelste WordPress Hosting Voor De Beste Prijzen

Het is wat omslachtig, maar over het algemeen heb je jouw thema zo aangeschaft. Om aan te geven welke pagina de vaste homepage van de website wordt, ga je naar ‘Instellingen’. Hier klik je op ‘Lezen’, vink je bij ‘Startpagina toont’ het tweede vakje aan en selecteer je bij ‘Voorpagina’ die pagina die je ‘Home’ hebt genoemd. Heb je dit gedaan, dan sla je jouw wijzigingen op door te klikken op ‘Wijzigingen opslaan’. Als je dit hebt gedaan, krijg je alleen nog maar samenvattingen te zien op jouw website en geen hele blogberichten meer. Voor we je meer vertellen over het ontwikkelen van een website, lees je eerst iets meer over WordPress.

Met deze gebruikersrol kan de persoon die voor je schrijft berichten zelf maken, bewerken en publiceren. Wil je dat een schrijver ook berichten van andere kan beheren, dan is Redacteur de beste keuze. Je kunt het nu plakken op de locatie van je website waar je het wilt weergeven. In mijn voorbeeld web site staat op de contactpagina een Google maps kaart. Helemaal onderaan een pagina van een web site staat altijd de footer van een website. Hier staan vaak nog wat nuttige links in en bijvoorbeeld de adres- en contactgegevens van een bedrijf. In de Customizer kun je op een eenvoudige manier bekijken hoe je website eruitziet op verschillende apparaten.

Het is daarom van belang dat jouw potentiële klanten je in zoekmachines als Google kunnen vinden. Dit kunnen we samen behalen door het optimaliseren van jouw website volgende de 200+ regeltjes van Google. Ik kan je helpen met het verbeteren van On-Page SEO en Off-Page search engine optimization, zodat jouw website WordPress hosting beter wordt gevonden. Bij wp-admin of wp-admin/index.php krijg ik een blanco pagina, en bij wp-login krijg ik de pagina wat normaal de wp-admin pagina is. Als ik dan inlog krijg ik ook een blanco pagina. Voordat we van start gaan zorgen we ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan. En in welke richting dat is bespreken we samen.

Met Maatwerk Haal Je Meer Uit Je Website

Hier bepaal je bij Domein op welk domein je WordPress wilt installeren. Er wordt nu om een aantal gegevens gevraagd die voor de installatie nodig zijn. Scroll iets naar beneden en klik op het WordPress-icoontje.

Wij werken met een selectie aan thema’s welke proceed doorontwikkeld worden zodat WP updates geen probleem vormen. Er zijn heel veel manieren om een web site te bouwen. Er bestaan veel CM-systemen waarmee je een website kan ontwikkelen. Het vraag, waarom kiezen voor een WordPress website? WordPress heeft namelijk veel voordelen ten opzichte van andere CMS-systemen. WordPress is makkelijk te beheren en zeer flexibel.

Volg je bestelling, betaal facturen of retourneer een artikel. Helaas alleen geschikt als je op Windows werkt. Betere contactformulieren die bij je doel passen – Veel WordPress themes hebben een contactpagina met een eigen geprogrammeerd formulier functie. Wij maken mooie en functionele formulieren met Elementor of HTML Forms. Uitgebreide functies voor de prime navigatie, incl. Mobiel menu, sticky menu en custom menu’s met Elementor.

Veelal gebruikt voor winkels voor items als inloggen, winkelwagen en account. Met een thema als Divi kun je ook ervoor kiezen om bepaalde foto’s niet te laten zien op de de mobiel. Je kunt zelfs hele secties alleen voor de laptop maken en een uitgeklede versie voor de mobiel. Dit verkleinen zorgt ervoor dat je website WordPress sneller laadt en minder information nodig heeft als je op de mobiel wordt gevonden. Heb je een mooie kleur op een website gevonden dan kun je bijvoorbeeld de extensie colorzilla in Chrome gebruiken om de kleur te vinden. Dit kan je natuurlijk ook gebruiken voor de foto’s die je zelf hebt geplaatst op je website.

Domeinnaam – Een domeinnaam zorgt ervoor dat je web site op het internet gevonden kan worden door je gebruikers. Bij de registratie van een domeinnaam komen kosten kijken. Je kunt alle WordPress-thema’s en -plugins kiezen die door het cms worden ondersteund.

Alle doelstellingen zijn helder en de bouwtekeningen van je website zijn af, mooi! Onze ervaren designers kennen de mogelijkheden van het web en de beperkingen van moderne browsers en devices.

Ook bespreken we de functies die je als verkooporganisatie nodig hebt om je ROI op te krikken. Dan raden we aan om contact op de nemen met een gespecialiseerd bedrijf dat de hack kan verwijderen. Schrijf de antwoorden voor jezelf op als geheugensteuntje need wanneer je naar stap 2 gaat, kun je deze informatie doorspelen aan je internet hosting. Om je op dit ‘worst case scenario’ voor te bereiden, hebben wij een stappenplan gemaakt om je website in een mum van tijd weer te herstellen. Toch kan het altijd gebeuren dat je ondanks de goede beveiliging wordt gehackt. Tegenwoordig zijn er namelijk genoeg trucs om een WordPress web site te hacken.

Laat ons weten wat jouw wensen zijn, dan bespreken we samen de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek. Als we van kind 1 uit gaan dan zullen de kosten three.000 tot 5.000 euro zijn. Een WordPress site laten maken door een hobbyist of zzp’er kost je, afhankelijk van de hoeveelheid maatwerk, tussen de 300 en 3000 euro. Wat je in dit geval wel kan doen is er voor kiezen om enkel de inhoud van de site te verwijderen. Indien de WordPress web site via een andere folder zichtbaar moet worden hoeft u alleen de WordPress bestanden te verplaatsen. Uiteraard wil ik je geen ongewenste mails sturen.

Maar ook kun je single templates gebruiken voor het maken van productpagina’s in WooCommerce. WordPress zonder thema gebruiken is niet mogelijk. Maar er is wel een goed alternatief waardoor je minder afhankelijk bent van een thema. De page builder Elementor Pro biedt namelijk een Theme Builder functie, waarmee je zelf kunt bouwen aan je eigen thema, zonder kennis van code! Je web site is veel flexibeler, lichter en toekomstbestendiger. Je hebt hiervoor wel een Elementor Pro licentie nodig. Een WordPress web site laten maken kost tijd, zeker als je het goed wilt doen.

Maak je een simpele bedrijfswebsite met een paar pagina’s, tekst en enkele foto’s? Dan zal je totale web site niet meer dan 1 GB in beslag nemen. Ben je een fotograaf en wil je op je website foto’s in hoge resolutie aanbieden? Eén fotobestand kan ongeveer 5 MB in beslag nemen. Wanneer je 1000 wordpress webshop foto’s toevoegt, heb je dus ongeveer 5 GB opslagruimte nodig. Een enkel videobestand kan honderden megabytes groot zijn.

Maak Gemakkelijk En Snel Een WordPress

Gebruik anders onze keuzehulp en krijg advies op maat. Bij Antagonist heb je webhosting waarbij WordPress is voorgeïnstalleerd. Daardoor hoef je het niet zelf te installeren, nadat je een pakket hebt besteld. Wij regelen de WordPress-installatie en sturen je de inloggegevens voor het dashboard.

  • Ik adviseer je en maak een offerte aan de hand van deze prijzentabel.
  • Of je nu kiest voor een Phoenix web site of een custom Divi web site.
  • Misschien is je huidige site degelijk, maar niet berekend op de groei die jij voor ogen hebt.

Plug-ins en widgets zijn handige instruments die je web site echt iets extra’s geven. Je kan met WordPress plug-ins en widgets je web site vullen met bijvoorbeeld een contactformulier of een fotogalerij.

Soms merk je pas na een paar dagen dat een probleem zich al eerder in je website heeft genesteld. Ze moeten dan namelijk eerst uitzoeken wat de naam van de database is. Als je zorgt dat de database prefix niet “wp” is, maak je het voor hackers moeilijker om dit te doen. Gebruik daarom geen “Admin” als gebruikersnaam bij WordPress beveiligen. Veel hackers proberen door “Brute Force Login Attacks” het wachtwoord te raden met “Admin” als gebruikersnaam. Ik zal in dit artikel vaak naar deze plug-in verwijzen. Zelf je WordPress website beveiligen is een kleine moeite.