Sparen Of Lenen

Natuurlijk is werk de beste manier om een stabiel inkomen te hebben. De werkeloosheid stijgt binnen bepaalde branches zoals de horeca, maar binnen de ICT en zorg is er juist meer vraag naar personeel. Iemand met een (vaste) inkomen kan vaak moeiteloos auto financieren.

‘Wat groeit of leeft daar in Nieuwegein’ Politie waarschuwt voor autokrakers Autobrand op carpoolplaats mogelijk aangestoken ‘Al 25 jaar al het nieuws het eerst! KaternenNieuws & WijknieuwsVenster – Maandnieuws in beeld

Zuilenstein/Huis-de-Geer/Blokhoeve Hobby & Vrije tijdNieuwegein vanuit de lucht De strip van Kim Houtzager Wat groeit of leeft daar in Nieuwegein

Een recessie is het onvermijdelijke gevolg. Veel Nederlanders zitten zonder werk en proberen de eindjes financieel aan elkaar te knopen. Dat dit niet makkelijk is zie je terug aan de zoektocht naar uitkeringen en leningen.

Want ondanks de dreigende disaster draait het leven wel gewoon door. Een nieuwe auto, de woning verbouwen, studie volgen of een mooie vakantie: hoop doet leven. Wie aan de toekomst werkt staat stabieler in het leven.

Sommigen lenen geld om iets achter de hand te hebben. Met een WW-uitkering en een associate met inkomen is het namelijk goed mogelijk om geld te lenen. Goed vergelijken blijft belangrijk De rentes staan historisch laag. Dit heeft heel wat mensen gestimuleerd tot het afsluiten van een lening.