Start Een Eigen Webshop Met WordPress En Woocommerce, Frans Koenn

Een maatwerk webshop, aantrekkelijk design en eenvoudig zelf te onderhouden. Door gebruik te maken van open supply wordpress webshop systemen kan eenvoudig het platform onderhouden worden.

  • Hoe deze kosten in elkaar zitten kunt u hieronder vinden.
  • Verder heb ik ook de vraag of je op een eenvoudige manier een login pagina kan maken waar klant specifieke foto’s komen te staan.
  • Wat je ook bij de afbeelding kan zien is een hoop vage Engelstalige code.
  • Ook wordt er bepaald wat de meest effectieve navigatie is en welke functionaliteiten we gaan implementeren.

In de afbeelding hieronder heb ik twee keer op ‘Add Element’ geklikt en een ‘Boxed content’-blok toegevoegd. Daarna heb ik met die twee streepjes helemaal rechts allebei de bokken een half of breedte gegeven, zodat ze naast elkaar komen te staan. Met deze pagebuilder kan je designelementen toevoegen en de volgorde veranderen met een drag-and-drop systeem. Ik wil weten hoe de pagina’s zijn opgebouwd, ik wil de titels vertalen in het Nederlands en ik wil de pagina’s al een beetje vullen met ‘good enough’-teksten. Ik heb vervolgens besloten dat ik eerst alle pagina’s die in het menu staan wil aanpassen. Kijk vooral naar de dingen die je echt aangepast wil hebben. Als je later iets specifieks wil aanpassen, dan kan je ook gericht op zoek gaan naar de optie die dat aanpast.

Free Of Charge Klantenservice

Geeft klanten de mogelijkheid bestelde producten op te halen indien dit mogelijk is voor producten uit jouw webshop. Schakel coupons in en maak deze helemaal naar wens, of klanten zonder account kunnen bestellen en SSL, configureer check-out pagina’s incl. Algemene voorwaarden, betaalopties en meer van dit soort zaken. De andere gadgets WordPress hosting in het productmenu zijn vrij recht toe recht aan. Gebruik je normaal ook al WordPress dan zullen dingen als categorieën en tags heel natuurlijk aanvoelen en makkelijk te gebruiken zijn. Het enige andere is dat je met WooCommerce “thumbnails” aan je productcategorieën kan toevoegen.

Je zou misschien wel 1 catalogus aan meerdere instagram accounts kunnen hangen, als alle accounts aan dezelfde bedrijfsmanager gekoppeld zit. In het nieuwe scherm klik je vervolgens op get started en volg de stappen. Bewaar mijn naam, e-mailadres en web site in deze browser voor de volgende keer. WooCommerce is ideaal voor MKB bedrijven zoals kleding- en schoenenwinkels. Maar je kan WooCommerce ook inzetten voor sportverenigingenom bijvoorbeeld tickets te verkopen voor een evenement. In veel gevallen is dit goedkoper dan wanneer je deze dienst afneemt via Ticketmaster. Thab Design is een fullservice reclamebureau voor al uw vormgeving (webdesign + grafisch), drukwerk en belettering.

Bij het toepassen van conversie optimalisatie wordt in kaart gebracht welke mogelijkheden er zijn die conversies opleveren. Vervolgens op basis van metingen en exams wordt bepaalt hoe deze kunnen worden verbetert voor een hoger conversiepercentage en dus meer verkopen by way of de webshop. Een succesvolle WooCommerce webwinkel is meer dan alleen een goed ontwerp en techniek. Ga met de specialisten van Pronamic om tafel en kijk hoe we het rendement kunnen verhogen.

We komen graag bij je langs voor een kopje koffie en een goed, vrijblijvend gesprek. Hij maakte altijd tijd om iets te maken of op te lossen. Later, onder de naam Webtima, bleek hij ook nog eens creatief en tremendous aardig te zijn. Een fijne man aan wiens hand ik me een stuk zekerder voel op het internet. Een van je doelen van je webshop moet zijn een hoge conversie waarde.

Zodat jij je alleen nog maar hoeft bezig te houden met het vullen van je digitale winkel. Wij zorgen ervoor dat je je webshop zelf kunt onderhouden.

In de demo versie kun je trouwens alle pagina’s van het thema bekijken. Ik raad je aan om dit zorgvuldig te doen, want op deze manier kan je de opties binnen verschillende thema’s goed vergelijken. Mocht je geen ervaring hebben met WordPress en WooCommerce, dan kan het handig zijn om hierbij om hulp te vragen. In dit artikel vind je nog meer suggestions voor het maken van de perfecte zakelijke website en/of webshop.

Zolang het aantal producten beperkt blijft is het te doen, maar als het er veel worden is onderverdelen handig. Ik wil graag laten zien dat ook WordPress/WooCommerce dit kan ipv nu by way of Magento. Ik ben wat huiverig met stappen naar wordpress.org en mijn hele website overzetten. Ook de winkel starten voor een aantal e-books vind ik spannend. Met deze tutorial zal jij NIET de nieuwe webshop van de Bijenkorf bouwen.Gebruik WordPress voor kleine doelgerichte webwinkels. Hierdoor kun je rekenen op beduidend snellere laadtijden.

Ik keek eerst bij de plugin “Slider revolution’. Ik ga gewoon bij elk component op ‘bewerken’ klikken en kijken wat ik wil aanpassen. Ik heb eerst gekeken bij de meta-options van de blogpagina en losse blogartikelen, maar daar kon ik het niet vinden. En ik heb gekeken bij de Theme Options, maar daar zag ik het ook niet staan. Daarna keek ik bij de PageBuilder van de blogpagina en daar kon ik het ‘blog type’ aanpassen.

Succesvol Producten Verkopen

Bovenstaande was meer strategisch, laten we nu concreter kijken welke instruments je nodig gaat hebben om dit te realiseren. Daarnaast zijn er ook een aantal fast wins die je relatief makkelijk kunt doorvoeren, denk maar eens aan het aanbieden van upsells (zie #3 hieronder).

En kijk ook tussen de suggestions voor meer informatie over het maken van je webshop. Ga naar onze WordPress internet hosting pagina voor alle pakketten. En we hebben ook een WordPress website maken stappenplan voor als je een reguliere website wilt maken.

Ben echt blij dat ik bij hun terecht ben gekomen, ik zou zeggen ga maar zo DOOR!! WooCommerce is open supply WordPress software en kent een levendige neighborhood.