Starten Met Woocommerce

Daarna kun je aangeven hoelang je de voorraad wilt behouden. Je organische vindbaarheid in Google is erg belangrijk. We kunnen je hierin begeleiden met de juiste zoekwoorden en de juiste sitestructuur. Hosting; in theorie heb je voldoende aan een eenvoudig shared-hosting pakket.

Hiervoor richt jij je tot een Payment Service Provider, ook wel bekend als betalingsprovider. Met zo’n provider wordt het mogelijk om betalingen middels verschillende banken te verrichten. Pronamic haalt het optimale resultaat uit WordPress web sites en online marketingcampagnes. Een snelle, stabiele maatwerk webshop oplossing met relatief lage ontwikkelingskosten. Wil je in één keer alle producten importeren of exporteren? Zo kunnen nieuwe en potentiële klanten over de streep getrokken worden.

In de beginjaren van WooCommerce moest je tot in de late uurtjes aan de slag om deze webshop plugin in het Nederlands te vertalen. Gelukkig is het Woo-leven tegenwoordig een stuk eenvoudiger. Je kunt met één simpele instelling de standaard Nederlandse vertaling van WooCommerce activeren. En ben je niet tevreden met de standaard vertaling? Ik laat je ook zien hoe je de teksten naar eigen wens kunt aanpassen.

Gerelateerde Producten

Ook hier is de automatische optie de makkelijkste. Belangrijk, voordat je gaat bijwerken is het raadzaam dat je een backup maakt van je huidige installatie, evenals je WordPress database. Het toevoegen van een eenvoudig product is niet moeilijk, eigenlijk verschilt het niet veel van het bewerken van een standaard WordPress bericht.

We hebben meer dan 14 jaar ervaring in on-line afrekenen en weten als geen ander hoe we de conversie kunnen verhogen zodat jij hier niet wakker van hoeft te liggen. MplusKASSA & Woocommerce zijn een gouden combinatie. Woocommerce is gebaseerd op het open source pakket WordPress wat wereldwijd 57% van alle websites mogelijk maakt. [newline]Het is laagdrempelig en een typisch pakket voor retail.

Die is niet perse nodig maar geeft wel voordelen zoals meer monitoring mogelijkheden. Als ik me niet vergis staat in de voorkeuren “Open veilige bestanden na downloaden” standaard aangevinkt. Als je deze “de-selecteerd” zal de ZIP niet uitgepakt worden. Opnieuw inpakken zal waarschijnlijk niet werken.

Bij webshops met maar “weinig” producten kan je through de productpagina andere producten als UpSell opgeven. Heeft je shop veel producten, dan is de UpSell functie niet voordelig. Wanneer het assortiment regelmatig wijzigt is een dynamische functie voordeliger. WooCommerce heeft ook een functie voor de dynamische vertoning van gerelateerde producten, maar die functie toont niet de meest relevante producten. Mailchimp for WordPress is een bijzonder functionele plugin. Je kan het gebruiken voor het verzamelen van inschrijvingen en voor de synchronisatie van je klanten/orders met Mailchimp.

Magento is echt ontwikkeld voor e-commerce en biedt daarnaast de mogelijkheid om een weblog toe te voegen. Je kunt met extensies features uitbreiden en further options toevoegen. Mogelijk om content material op foundation van klantgroepen en/of segmenten te tonen. Dit is vooral belangrijk bij versturen waar gewicht een rol speelt. Wil je een individueel plaatje voor deze variatie gebruiken dan upload WordPress hosting je die hier. Per variaties kun je een andere prijs, voorraad, gewicht and so on hebben.

Dat maakt de beslissing wellicht een stukje makkelijker. Met de WooCommerce-extensie kun je WordPress inzetten als webshopplatform. Je kunt in één klap een webshop starten met een website eraan vast of juist een website met daarbij een webshop. Op deze manier ontstaat het eerste webshopsysteem waar ook nog eens een goed CMS aan hangt. Alles komt vanuit één gebruiksvriendelijk systeem en content material beheer is gemakkelijk.

Wanneer je de instellingen volledig hebt doorlopen staat de installatie van jouw WooCommerce eigenlijk al klaar. Tot zover ben je ongeveer een 30 minuten tot 45 minuten bezig. Wanneer je al een Nederlandstalige WordPress website hebt wordt WooCommerce ook automatisch in het Nederlands geïnstalleerd. Je kunt WooCommerce op verschillende manieren inzetten. Een WordPress website WordPress kan voor allerlei doeleinden worden ingezet. De meest gebruikte vorm is om een blog te starten. Alleen kun je binnen WordPress veel meer; zo kun je dus ook een webwinkel beginnen.

  • Bezoekers uit een land met een andere valuta plaatsen vaak geen bestelling omdat zij niet scherp hebben hoeveel een euro of greenback is in hun eigen valuta.
  • Picqer zorgt dat alle bestellingen in je Picqer account binnen komen en dat voorraadwijzigingen zo snel mogelijk naar alle outlets worden doorgestuurd.
  • Tegenwoordig kun je WordPress bij de hostingprovider laten installeren met één druk op de knop.
  • Mocht je hulp nodig hebben, dan kun je altijd het formulier hieronder invullen.

Deze kun je van te voren hebben aangemaakt via globale eigenschappen of je kan handmatige eigenschappen aanmaken. Voer 3 of meer tekens van de naam van het product in.

Woocommerce Customizen En Updaten

Als je op de onderstaande PostNL kostentabel voor België kijkt, zie je dat er boven de 2 kg een ander tarief wordt gerekend als bij een pakket onder de 2 kg. Verzendklassen hebben betrekking op de kosten van de verzending. Je kunt verschillende verzendklassen aanmaken als je voor bepaalde producten andere verzendkosten wilt hanteren. Een verzendklasse is trouwens altijd gekoppeld aan de verzendmethode Vast tarief.

Campagnes voor een verlaten winkelwagen, het opvolgen van een recente bestelling of het heractiveren van klanten zijn slimme manieren om je verkopen te verhogen . Voor allen geldt dat er functies nodig zijn om dit soort e-mailberichten op het juiste moment automatisch te versturen. Hieronder een selectie van WooCommerce plugins die je hierbij kunnen helpen.

WooCommerce maakt het mogelijk om een eenvoudige WordPress website om te vormen tot professionele webshop. Een WordPress webshop met WooCommerce is flexibel, schaalbaar en makkelijk bij te houden. Een heel belangrijk voordeel van WooCommerce is de vindbaarheid. Net zoals we pagina’s in WordPress web sites goed vindbaar kunnen maken, kunnen we de producten ook goed vindbaar maken waardoor je meer zult verkopen. Een goed vindbare WordPress webshop die hoog genoteerd staat in de zoekresultaten zal meer bezoekers trekken, en zal dus meer verkoop realiseren.

Vul het formulier in en we nemen spoedig contact met je op. Ja, ik wil in de toekomst graag meer informatie over dit onderwerp ontvangen. Vul onderstaand formulier in en je ontvangt de downloadlink per e-mail. Een WooCommerce integratie omvat de koppeling van WooCommerce met een scala aan interne en externe applicaties. Er verschijnt nu een lijst met de bestaande producten.

Met Admin Columns en de WooCommerce integratie kan je de producten, klanten en order overzichten in je dashboard uitbreiden. Je kan extra kolommen toevoegen, further filters mogelijk maken en de gegevens inline bewerken. Hierdoor krijg je niet alleen beter inzicht in de informatie, maar kan je ook snel wijzigingen aanbrengen. Wij gebruiken WP All import samen met de uitbreiding voor WooCommerce voor grotere webshops of voor het snelle importeren van nieuwe producten. Een import through WordPress deze plugin werkt snel en vereist niet veel technische kennis.