Tafelzeil

De bovenkant is gemaakt van PVC en is hierdoor gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Een extra lang wit tafelzeil met zwarte stippen, geschikt voor binnen- en buitenshuis gebruik. Het tafelzeil is makkelijk afneembaar met een vochtig doekje en kan als het nodig is op de juiste lengte worden afgeknipt. Het zeil is gemaakt van 70% polyester en 30% ethyleen vinyl acetaat. Zowel voor binnen als buiten prima geschikt.

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten bol.com volgen en verzamelen. Hiermee passen wij en derden onze web site, app, advertenties en communicatie aan jouw interesses aan. We slaan je cookievoorkeur op in je account. Als we je account op een ander apparaat herkennen, hoef je niet opnieuw de keuze te maken. Door op ‘accepteren’ te klikken ga je hiermee akkoord.

Materiaal Tafelzeil

Het gebruik ervan is decoratief om van de ene naar de andere kant van een grote eettafel te plaatsen. U kent huge de typische tafelkleden waarmee u de tafel beschermd en het kunt tafelzeil decoreren, maar er zijn ook kleinere modellen mogelijk. Dit is onze gelamineerde placemat dat u naar wens kunt personaliseren met foto’s, teksten of tekeningen die u maar wilt.

Tafelzeil Wood Squares brown 140cm PVC folie met non-woven vliesrug De weergegeven prijzen zijn per meter. Tafelzeil Ararauna 140cm PVC folie met non-woven vliesrug De weergegeven prijzen zijn per meter.