Vakgarage Financiering

Betaal een bedrag per maand en zorg dat die gave event voor jou is. Een event financieren zonder BKR? Je begrijpt natuurlijk dat dit geen probleem is.

Een auto financieren tegen 0% rente? Breng jezelf niet in financiële problemen omdat iets goedkoper lijkt dan het is. Zo kan het zijn bij een auto financieren zonder rente dat het ‘voorschot’ kan oplopen tot 30% van de nieuwprijs of zijn er verborgen kosten.

Doe onderzoek naar de verschillende financieringen voor de beste rente. Auto financieren met BKR codering Bij het financieren van een auto is het van belang dat je goed voor onderzoek doet en op de hoogte bent van alle regels en voorwaarden. Het BKR (Bureau Krediet Registratie) registreert elke verstrekte lening. Hier is dus zichtbaar of/hoeveel jij leent en of er betalingsachterstanden zijn.

En is de lening geschikt voor wat je wilt aanschaffen? Contact verschillende banken en verzekeraars en vraag een offerte aan. Kies niet direct voor de laagste rente maar zoek uit welk krediet bij jouw persoonlijke situatie past. Bij het lenen van geld voor jouw auto wil de kredietverstrekker een aantal documenten zien.

TIP: Banken en autodealers hanteren verschillende rentepercentages betreft financiering persoonlijke lening auto. Een verschil in rente op een bedrag van 25.000 kan een flink verschil maken.

Het is wettelijk verplicht om als kredietverstrekker aan het BKR te melden wanneer zij een lening verstrekken en aan wie. Betekent dat dan dat je geen lening meer kunt afsluiten voor een auto? Als jij altijd netjes aan je betalingsverplichtingen hebt voldaan dan is een auto financieren met BKR codering geen probleem.

Kies niet zonder na te denken voor het laagste percentage, maar kijk verder. Kijk naar eventuele aanbetalingen, restbedragen en verborgen kosten.

Vaak zijn er wel eisen bij een occasion financieren. Zo wordt je soms verplicht tot het afsluiten van een All-threat verzekering. We zijn allemaal op zoek naar de goedkoopste autofinanciering. Deze krijg je alleen door autofinanciering vergelijken. Rentepercentages kunnen verschillen van 0,65% procent op jaarbasis oplopend tot meer dan 10%.