Verkoop Automatisering Woocommerce

Met deze koppeling is het mogelijk om bestellingen vanuit je webwinkel automatisch door te zetten naar je iMUIS Online administratie. Deze bestellingen hoeven dus niet meer handmatig in je boekhoudpakket ingevoerd te worden. Je kunt zelf instellen op welk moment de bestellingen worden verwerkt in iMUIS Online. Nadat de koppeling geïnstalleerd is, worden bestellingen ieder uur vanuit de WooCommerce webwinkel opgehaald. Hoe meer je weet over je klanten en de manier waarop ze omgaan met je webshop, hoe beter je uiteindelijk kunt inspelen op de behoefte van je doelgroep.

  • Je kunt in één klap een webshop starten met een web site eraan vast of juist een web site met daarbij een webshop.
  • In haar WooCommerce webshop stond een variabel product als zichtbaar alleen bij het synchroniseren kwamen artikelen op verborgen naar Facebook.
  • Je kunt hier een relatie leggen tussen de betaalmethoden in de webwinkel en een vaste debiteur uit je Exact Online administratie.
  • Met het ‘core’ pakket van WooCommerce heb je al een volledige webshop.

Er zijn minder plugins voor nodig om gecompliceerde producten op te zetten. Magento is voor grote complexe webshops met veel producten uitermate geschikt. Een van de belangrijkste functionaliteiten binnen een webshop is het beheren van je producten. Het opzetten van producten on Woocommerce is verrassend makkelijk en je kunt zowel digitale als fysieke producten verkopen. Doordat WordPress en dus Woocommerce ook het meest gebruikte platform is, worden hier ook de meeste aanvallen op uitgevoerd. Met Magento heb je al een goede standaard beveiliging en met wat hulp van een developer kun je dit nog verder verbeteren.

Functies Van Woocommerce

Je kunt de koppeling eerst 30 dagen free of charge uitproberen. Tegen het einde van de proefperiode ontvang je een hyperlink waarmee je je contract kunt voortzetten. Als je na 30 dagen niet betaalt stopt de koppeling automatisch en heb je GEEN betaalverplichting. • Je kunt WooCommerce bestellingen met terugwerkende kracht importeren in SnelStart. Als het om Search Engine Optimization gaat, is Yoast web optimization de meest bekende plug-in voor WordPress.

Volgens ons onderzoek is de plugin Related merchandise for WooCommerce de beste keuze omdat er verschillende opties voor de relatie van producten mogelijk zijn. Voor de meeste webshops hebben wij met deze WooCommerce plugin goede resultaten bereikt. Voor het beste resultaat kies je, indien mogelijk, handmatig de gerelateerde producten. Met AutomateWoo verstuur je verschillende e-mail campagnes rechtstreeks vanuit WooCommerce. Hiervoor heb je verschillende triggers en je kan de gegevens van bestellingen en producten rechtstreeks in de e-mailberichten verwerken. Je kan AutomateWoo samen gebruiken met andere WooCommerce plugins en een aantal externe systemen. Denk bijvoorbeeld aan Mailchimp of ActiveCampaign voor je nieuwsbrief.

Ik, Marco, assist je graag on-line aanwezig te zijn. Heb je in een vorig product al een eigenschap aangemaakt dan kun je deze weer kiezen door op het dropdownmenu met de naam “Custom producteigenschap” te klikken.

Met het ‘core’ pakket van wordpress webshop heb je al een volledige webshop. WooCommerce is dan ook uit te breiden met duizenden extensies.

We praten uiteindelijk over de snelheid van je web site. Die moet acceptabel zijn voor de bezoeker met het aantal producten dat je wilt verkopen. Als de gebruikerservaring goed is, zal je web site converteren en praat je over een succesvolle implementatie. Zoals we eerder benoemden, komt bij een webshop de toepassing van caching veel complexer terug dan bij een reguliere website. De webcontent is vaak erg dynamisch en bevat per bezoeker specifieke informatie zoals de winkelwagen en het account met alle gegevens van dien.

Vooral door B2B winkels wordt deze plugin vaak gebruikt. Je staat misschien niet eens stil bij alle functionaliteiten die een webshop compleet maakt, maar binnen WooCommerce is er van alles mogelijk. Denk aan het toevoegen van tags, categorieën en attributen . Aan valuta, BTW en locaties die verschillende kunnen zijn. Je kunt het zo gek niet bedenken of WooCommerce biedt je deze mogelijkheden.

Categorieën En Producten Toevoegen

Daarnaast zijn er relatief veel extensies nodig om een goede WooCommerce-webshop voor de Nederlandse markt te laten werken. Desalniettemin is het duidelijk en terecht dan WooCommerce in opkomst is. WooCommerce is een plugin voor WordPress en is een volledig webshop systeem met vele uitbreiding mogelijkheden in de vorm van andere plug-ins.

Het is één van de meest populaire webshop systemen voor een goede reden. Omdat WooCommerce standaard ook sterk is in search engine optimization is uw webwinkel goed vindbaar in zoekmachines zoals Google. Ja het klinkt natuurlijk heel cliché, maar WooCommerce groeit mee met je webshop. Dit omdat WooCommerce schaalbaar is en gemakkelijk uit te breiden via de various WordPress hosting beschikbare plug-ins in de ‘WordPress store‘. WooCommerce is zeer schaalbaar met producten en je kan WooCommerce tot op zekere hoogte op een normale manier hosten. Wij zelf hebben webshops draaien op WooCommerce met 25 duizend producten of meer. Deze webshops worden overigens wel door op een goede manier gehost, die heb je wel nodig om dit verwerkt te krijgen.

S for Software is al ruim 10 jaar specialist op het gebied van SnelStart software program. Om uw WooCommerce webshop te kunnen koppelen aan SnelStart heeft u SnelStart inBalans versie 10.seventy two of hoger nodig. Koppelen is mogelijk met MQL/SQL/LocalDB/OnlineDB. Veel bestellingen binnenkrijgen in uw webshop is natuurlijk fantastisch, maar veel bestellingen betekent ook vaak een complex en tijdrovend administratieproces.

Ga voor het toevoegen van de standaardpagina’s naar het WooCommerce gedeelte, en kies dan voor ‘Status’, en vervolgens voor ‘Tools’. Heb je meer dan één account nodig, of ben je op zoek naar een speciale setup voor jouw business? Laat ons een voorstel maken dat actual aansluit op je wensen. Voor de volledigheid hebben we de meest gestelde vragen, over alle internet wordpress webshop hosting pakketten en ons platform, op een rij gezet voor je. Stel je vraag aan onze internet hosting consultants en we kijken met je mee welk pakket dat het beste bij jouw enterprise previous. Wij helpen jou graag om het meeste uit je hosting te halen.

Ontdek handige suggestions en tips op Hostnet Academy. Klantcases Ontdek de ervaringen van onze klanten met Managed Services. Wij helpen je met ons partnerprogramma en onze betrouwbare service. WordPress Hosting Bouw snel WordPress-websites in alle technische vrijheid. E-mail E-mail voordelig én eenvoudig met je eigen domein. Je kunt WooCommerce vrij makkelijk integreren in een bestaande WordPress-website.