Waarom Een WordPress Koppeling Naast Jouw Magento Shop?

Daarom hebben we een lijst gemaakt van de allerbeste Magento extensies, die zowel beschikbaar zijn voor Magento 1 als voor Magento 2. 20 beste Magento extensies voor je webshop Met behulp van Magento extensies maak je je webshop nog beter. Plugins kunnen namelijk je conversie verhogen en je webshop sneller, veiliger en gebruiksvriendelijker maken. Veel Magento extensies zijn betaald of betreffen koppelingen met een externe betaalde software magento hosting.

Sinds afgelopen jaar heeft Facebook een Messenger chat plugin voor webshops. Hierdoor kun je via je Facebook bedrijfsprofiel live communiceren met bezoekers op je website. Daarnaast biedt het nieuwe focusing on mogelijkheden via Facebook Ads. Personalisatie en automatische antwoorden kun je instellen through je Facebook Bedrijfsomgeving. Bezoek deze pagina voor meer informatie over de Facebook Customer Chat plugin.

  • Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze functie, is het belangrijk om onderscheid te maken tussen websites, winkels en winkelweergaven.
  • Storefronts kunnen worden gekloond en vervolgens worden aangepast voor specifieke doelgroepen / gebruikersgroepen / talen.
  • Als u vervolgens van plan bent dat uw B2C-winkel een meertalige winkelervaring biedt, zou u elke vertaling configureren als een eigen winkelweergave.

Wil je meer dan three medewerkersprofielen, uitgebreide statistieken en automatische berichten instellen? Dan dien je te upgraden naar een betaald abonnement. Een plusplunt van het betaalde abonnement is de mogelijkheid om schermopnamen te maken van bezoekers. Deze helpen je om inzicht te krijgen in het gebruikersgedrag van klanten en zo je webshop verder te optimaliseren. Download de Smartsupp extensie hier voor Magento 1 of Magento 2.

Customer support extensies voor magento webshop 1 & 2 Smartsupp is een externe live chat tool waarmee je met websitebezoekers kunt communiceren. De plugin heeft een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke interface.

Belangrijk voor je verder leest! Een goede Magento webshop kun je niet zonder meerdere extensies runnen, maar ga voorzichtig om met het installeren van nieuwe extensies. Teveel extensies kunnen zorgen voor een trage webshop en de verkeerde extensie kan je webshop zelfs tijdelijk plat leggen. Controleer daarom altijd vooraf de bron van de extensie en ga on-line magento webshop op zoek naar reviews van gebruikers. Zorg er ook voor dat je de extensie altijd check in een aparte omgeving of een back-up maakt van je webshop voordat je de extensie installeert.

Gelukkig zijn er ook gratis extensies die je webshop naar een hoger niveau kunnen tillen. In deze lijst vind je de beste betaalde én free of charge Magento Extensies.

Magento 1 is al lange tijd één van de favoriete webshopplatformen. Eind 2015 is echter de vernieuwde versie gelanceerd: Magento 2, een grote stap vooruit en met een compleet nieuwe architectuur. Het is sneller, veiliger en biedt een betere user expertise. Omdat Magento 2 een volledig nieuw platform is, gebruiken veel webshops nog Magento 1.