Waarom Een WordPress Koppeling Naast Jouw Magento Shop?

Deze orderstatus kan alleen handmatig worden ingesteld. Dit kun je bijvoorbeeld magento doen wanneer je cruciale klantgegevens mist of eerst moet verifiëren.

Een grouped product is als het ware een container voor een aantal losse simple products. Dankzij een bundle product kunnen webshopbezoekers zelf een verzameling aan simple magento hosting products bundelen. Dit is geen fysiek product, maar een obtain.

De varieties zijn: Simple product, Configurable product, Grouped product, Virtual product, Bundle Product en Downloadable product. Een fysiek merchandise binnen je webshop met een unieke SKU . Een easy product heeft geen opties, zoals maat of kleur. Een product met various opties.

Bijvoorbeeld: een t-shit in three kleuren en 3 maten. Een configurable product bestaat uit meerdere easy products. Bijvoorbeeld: een fotocamera, een geheugenkaart en een lens. Dit kun je als pakket verkopen met een speciale prijs.

Bijvoorbeeld een e-book, software of het nieuwste liedje van je favoriete band. De obtain kan een of meerdere bestanden bevatten. Als een webshopbezoeker een order heeft gedaan, verschijnt dit in de beheeromgeving van Magento. De order krijgt dat een standing mee, zodat je precies kan zien in welk stadium de order zich bevindt.

Productconfiguratiepagina Eigen Opties

Een order kan in de volgende stadia zitten: New, Processing, Pending Payment, On Hold, Canceled en Complete. De order is aangemaakt en er is een betaalmethode webshop gebruikt. De klant is naar de betalingsomgeving gestuurd, maar er is nog geen betaling ontvangen. Zodra de klant betaalt, verandert de orderstatus.

Je kunt handmatig een order annuleren. Sommige betaalmethodes doen dit automatisch als er niet is betaald binnen een vooraf ingestelde tijd. De order is aangemaakt, betaald en verzonden naar de klant. Dit zijn pagina’s met tekst, afbeeldingen, content material blocks en content material widgets.

Maar je kunt ook een enkel product zoeken aan de hand van bijvoorbeeld het EAN-nummer. Binnen Magento bestaan verschillende producttypes. Dit zijn verschillende manieren waarop je producten kunnen weergeven. Alle producttypes hebben verschillende functionaliteiten.