Wat Kost Een Magento Webwinkel Nu Eigenlijk?

De techniek achter de Magento shop is advanced, maar dat is niet ten koste gegaan van het gemak. Voor de beheerder is het overzicht sterk geoptimaliseerd en hij kan veel aanpassen. Veel flexibiliteit binnen de Magento webshop, waardoor meerdere verschillende shops webshop freelance te bouwen zijn en enorm veel maatwerk aanpassingen mogelijk zijn. Ingebouwde Analytics, om klantgegevens beter te kunnen verwerken. Ingebouwde Multi-language support, waardoor de Magento webshop eenvoudig in andere talen te draaien is.

Wat zijn de features van een Magento 2 webshop Wat kan de Magento webshop allemaal?

Commerce is voor de hele grote webshops met heel veel visitors en veel producten. Maar Open Source betekent meer: het betekent dat de code openbaar is en dat derde partijen dus aanvullende software magento hosting kunnen schrijven.

Ik Wil Een Magento Webshop

Klaar voor Global Expansion! Extensies voor Magento webshops Er zijn vele honderden extensies geschreven, inmiddels, voor de Magento 2 webshop.

Om dat op een rijtje te zetten beperken we ons tot de features van Magento 2, hoewel een heel aantal features webshop ook overeenkomt met Magento 1. De gebruiksvriendelijkheid van de Magento 2 shop.