Webshop Laten Maken

Hoe mensen de shop beleven en het vertrouwen dat een shop wekt, is immers grotendeels afhankelijk van de content. Tekstpagina’s met goed beeldgebruik dragen bij aan het onderscheidend vermogen van een store. En betere content WordPress hosting leidt weer tot meer conversie. Er waren al meerdere webshopsystemen beschikbaar binnen het WordPress cms, maar onlangs nam Automattic , WooCommerce over. De ontwikkelaars van WordPress zien het dus helemaal zitten met WooCommerce.

Deze extensie van WordPress is het eerste systeem dat een webshop biedt mét een uitgebreid cms. Eindelijk een platform waarin de combinatie webshop-website goed te maken is.

Ideeën die nog niet altijd uitgekristalliseerd zijn groeien. Hierbij zoek je niet alleen een companion die kijkt of het technisch mogelijk is maar ook met je meedenkt en met ideeën komt die niet alleen de site betreffen.

Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant en de lijntjes zijn kort waardoor eventuele wijzigingen of aanpassingen niet lang op zich laten wachten. Kortom, een prettige samenwerking met als gevolg, een prachtige nieuwe website wordpress webshop! “Inmiddels gebruiken wij al 2 jaar de diensten van OIDUTS en we zijn zeer tevreden.

Als er probleem zijn worden we persoonlijk en direct geholpen en afspraken worden nagekomen. Behalve een uitstekende service zijn ook de producten en diensten van OIDUTS prima en hopen wij nog vele jaren hiervan gebruikt te kunnen blijven maken” Industriele Veiling Eindhoven

Standaard Inbegrepen Bij Een Nieuwe Webshop

Neem maar eens contact met ons op, om samen bij een kop koffie al jouw wensen en ideeën door te spreken en te merken wat we voor jou kunnen betekenen. Bel ons direct op of mail naar Het staff van OIDUTS staat met plezier voor je klaar! Website bouwer voor WordPress websites en webshops in Gelderland

Onze nieuwe website overtreft dan ook onze stoutste verwachtingen. En dankzij jullie suggestions betreffende promotionele activiteiten staat er nu een gelikt verhaal. OIDUTS, ontzettend bedankt! “Wij hebben door OIDUTS een nieuwe web site wordpress website laten ontwerpen en bouwen en zijn zeer goed te spreken over het resultaat. De communicatie tijdens het ontwikkelen verliep prima.

WordPress met Woocommerce of Magento voor je webshop? Lange tijd zat Magento veilig op de troon in webshopland, maar nu steekt WooCommerce Magento naar de kroon.

“OIDUTS is een leuk en dynamisch bedrijf dat altijd open staat voor nieuwe opdrachten en ideeën. De communicatie met hen verloopt ontzettend makkelijk en ze doen hun uiterste greatest voor een goed resultaat. Een samenwerking met OIDUTS zullen wij dan ook zeker aanraden.” Wil jij een uitstekend ingerichte en werkende webshop die precies doet wat jij wil? Met OIDUTS komt dat helemaal goed!

Onze verwachting is dat WooCommerce mede hierdoor binnen twee jaar de midsize webshopmarkt overheerst. Een goed cms binnen een webshopplatform is waardevol.

Woocommerce Wholesale Ordering (€)