Webshop Magento

Enthousiast over een webshop? Wij willen je graag adviseren over de mogelijkheden die wij kunnen bieden omtrent het opzetten van een Magento webshop. Denk ook aan on-line marketing die er voor zorgt dat jou webshop groeit. We komen graag naar je toe maar je bent ook van harte welkom op ons kantoor in Nijmegen om alle mogelijkheden te bekijken.

De populariteit van Magento, en andere Open Source systemen als Joomla en WordPress, kent echter een keerzijde. Een potentieel lek in het CMS kan leiden tot grootschalig misbruik door hackers of malware. Genoeg slecht nieuws, tijd voor meer opbeurende feiten. Installatie van deze patches is echter geen “stroll in the park”. Ben je technisch aangelegd of heb je ervaring met Magento ontwikkeling dan is installatie van de patches zeker te doen.

De beveiliging en weerbaarheid van een webshop, website of applicatie in het algemeen tegen aanvallen of misbruik wordt met de dag belangrijker. Als eigenaar of beheerder van een Magento webshop heb je de verantwoordelijkheid een veilige en betrouwbare E-commerce omgeving te garanderen, toch? Maar hoe weet je of je webshop veilig is of hoe je de beveiliging kan verbeteren?

Lees in dat geval onze korte handleiding “Zelf Magento Patches Installeren”. Kom je er niet uit of wil je installatie liever professioneel laten uitvoeren dan is wellicht ons “Magento Patch Installatie Service” een goed alternatief. Voor een vast bedrag per maand, ongeacht het aantal patches, houden wij namelijk je Magento webshop up-to-date met de laatste patches. Wat zijn de belangrijkste Magento Patches? De Magento patches zijn opvolgend en succesvolle installatie van een specifieke patch is vaak afhankelijk van de voorgaande.

Hulp nodig met uw web site of webshop? Chat, bel of mail met een specialist!

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09: :00 uur. Hoe controleer je de veiligheid van je Magento webshop?

We beginnen eerst maar met een gevoelig onderwerp, need wat maakt uw webshop nou zo interessant voor “gebruikers” die kwaad in de zin hebben? Magento is een zeer populair E-commerce platform en wordt als “Open Source” software ter beschikking gesteld. Door de flexibiliteit, schaalbaarheid en duurzaamheid van Magento is de gebruikersgroep de afgelopen jaren sterk gegroeid.

Erp Koppelingen Voor Jouw Magento 2 Webshop

Jouw webshop beheren met Magento Met het Magento platform is het eenvoudig om al je producten, categorieën, filters, leveranciers, and so magento hosting on te beheren. Adviezen en mogelijkheden voor een Magento webshop

Ons group met Magento experts denkt graag met jou mee om de juiste strategie uit te zetten om zo tot het beste resultaat te komen. Projecten waar wij trots op zijn BruistenGroen B.V. Verdubbeling van de bezoekersaantallen door de juiste strategie en een nieuwe website magento De Museumwinkel Een meertalige Opencart webshop voor een prijswinnend preparateursbedrijf