Webshop Maken Met WordPress

Het WordPress dashboardNodige aanpassing na installatie WordPress Als je dit niet aanpast, dan krijg je url’s, zoals: /? We willen juist een ‘schone’ url, zoals: /contact/

Dan kan je xel ook bellen of mailen. Met het WordPress website hostingpakket wordt WordPress automatisch geïnstalleerd. Je krijgt automatisch een mailtje wanneer WordPress geïnstalleerd is. Dit kan wel een uurtje duren.

Supersnel

Een pauze inlassen en een kop koffie drinken Of je kan alvast op zoek gaan naar een Premium eCommerce WordPress template dat bij je past. Dat kan bij een template marktplaats. De grootste en bekendste is: Themeforest.

De belangrijkste reden is de WordPress hulplijn waar ik het al eerder over had. Je krijgt met dit WordPress hostingpakket ondersteuning.

PS Ben je nog niet toe aan het bouwen van je eigen webshop en zit je nog in de ideefase? Lees dan dit artikel over het beginnen van een webwinkel. Eigen WordPress hosting maken met WooCommerce Wat wij vandaag gaan doen is een simpele WordPress webshop maken met WooCommerce. Stap 1: Hosting en een domeinnaam

Een normaal hostingpakket is helaas niet voldoende voor webshops. We moeten een groter en krachtiger pakket hebben om een webshop goed en snel te laten draaien. HetWordPress compleet hostingpakket van € 30,00 per maand van xel is perfect voor het maken en runnen van een WordPress webwinkel.

Andere voordelen van dit pakket Je krijgt een gratis SSL-certificaat. Dit zorgt ervoor dat gegevens (o.a. betalingen) versleuteld verstuurd worden. Dit is verplicht voor webshops, het zorgt voor further veiligheid en… jouw domeinnaam krijgt een groen balkje in de browser.

Meer dan genoeg ruimte, kracht en dataverkeer om een WordPress webshop goed te laten lopen. Je krijgt een free of charge .nl, .be. Je kan een testomgeving aanmaken en aanpassingen testen voordat je de site website maken stay gooit. Bekijk de WordPress pakketten Heb je further vragen over dit pakket?

Loop Geen Omzet Mis &meld Je Webshop Vandaag Nog Aan!

Lukt iets niet bij het bouwen van je webshop? Wil je iets veranderen of toevoegen, maar weet website maken je niet hoe het moet? Dan kan je xel bellen of mailen. Zij helpen je stap voor stap verder.

En klik op ‘Wijzigingen Opslaan’. Vanaf nu worden alle URL’s gebaseerd op de titel van de pagina. Dat was nog wel te doen, toch? Dit gaan we doen met de webwinkel pluginWooCommerce. WooCommerce is de populairste webshop software te wereld.