Webshop Plugin Magento

Momenteel is Magento het populairste webshop / webwinkel systeem van dit moment. Andere voorbeelden van webshops en webwinkels zijn onder andere PrestaShop, osCommerce en Zen-Cart. Alle deze webshops / webwinkels worden gewoon ondersteund door Dutchwebhosting.

Het mooie aan Magento is dat deze geheel ‘Open Source’ is. Het voordeel van ‘Open Source’ software is dat u hiermee de mogelijkheid krijgt om de broncode van Magento te bekijken en desgewenst aan te passen. Daarnaast heeft ‘Open Source’ uitstekende ondersteuning door de achterliggende neighborhood. Vaak wordt ‘Open Source’ ook geassocieerd met free of charge en ondanks dat dit vaak waar is, is dit toch een verkeerde opvatting. In ieder geval is Magento helemaal free of charge te gebruiken en wordt deze volledig ondersteund bij Dutchwebhosting.

Magento beschikt over zoekmachines optimalisatie (bijvoorbeeld Google, Bing, etc.) Magento kan overweg met verschillende betaalmethoden; Paypal, Creditcard, iDeal en dergelijke Magento laat zich éénvoudige installeren d.m.v. Installatron of Softaculous Met Magento kunt u meerdere webshops / webwinkels beheren by way of één portaal c.q. Magento is uitstekend te beveiligen door middel van SSL en SSL certificaat

Ook de hoeveelheid beschikbare geheugen is van groot belang bij Magento en dan met name voor de grotere webshops / webwinkels. Een ander mogelijk nadeel is de leercurve van Magento. Wanneer u een Magento webshop / webwinkel gaat beginnen, dan is het raadzaam om uwzelf eerst hierin te verdiepen. Er zijn diverse handleidingen, tutorials, voorbeelden en fora beschikbaar waarmee u zich kunt verdiepen in Magento. En wanneer u het ‘reilen en zeilen’ van Magento begrijpt, dan heeft u de foundation in huis voor een uitstekende webshop / webwinkel.

Vanzelfsprekend bent u voor een VPS of DPS bij Dutchwebhosting ook op het juiste adres. Alle Virtual Private Servers en Dedicated Private Servers van Dutchwebhosting bieden volledige ondersteuning voor een kleine of grote Magento webshop. Ook is het raadzaam om een VPS of DPS te nemen met SSD’s . Met een SSD worden pagina’s, bestanden en databases sneller benaderd, dan met een conventionele harde schijf (harddisk / HDD).

Magento biedt a hundred% ondersteuning voor mobiele weergave op telefoon en pill Voor Magento zijn er vele gratis en betaalde plug-in’s / uitbreidingen beschikbaar Met Magento beschikt u over een zeer uitgebreid product-, klant- en orderbeheer Dit zijn slechts een aantal voordelen van Magento. Wilt u een professionele webshop of webwinkel, dan is Magento uw eerste keus.

magento webshop biedt ondersteuning voor meerdere talen en verschillende valuta’s Als uw bedrijf groeit en groter wordt, dan kan Magento mee groeien Met Magento heeft u een uitgebreid overzicht over uw verkopen en voorraden

Natuurlijk kent magento ook een aantal nadelen. Zo is Magento een behoorlijk zware applicatie en vaak is een ‘simpel’ webhostingpakket niet voldoende voor het goed functioneren van uw webshop of webwinkel. Op die manier bent u ervan verzekerd dat uw Magento webwinkel / webshop naar behoren functioneert.

CloudFlare beschermt en versnelt een web site on-line . RIPE is een uitgebreid platform ter bevordering van ontwikkelingen van web en veiligheid. Met Magento kunt u een zeer professionele webshop of webwinkel beginnen.

Magento heeft een legio aan voordelen, hieronder staat een overzicht van de vele voordelen van het hebben van een Magento webshop of webwinkel. Magento is een zeer professionele webshop / webwinkel uitstraling Magento is geheel gratis magento hosting en daarnaast ook nog eens ‘Open Source’

Hoe Wij Van Jouw Webshop Een Succes Maken