Website Laten Maken

Deze maak je zelf aan op het moment dat je WordPress installeert. Je kunt voor elke WordPress hosting gebruiker een eigen account aanmaken, met een eigen unieke gebruikersnaam en wachtwoord.

Laat Jouw WordPress Website Maken

Je hoeft hierdoor niet persé een eigen domeinnaam en internet hosting te kopen. Je kan alleen werken met bepaalde thema’s waardoor je beperkt bent in de mogelijkheden om jouw web site WordPress helemaal aan te passen zoals jij wilt. Als je kiest voor WordPress.org, dan download je WordPress en die installeer je op jouw eigen domein/internet hosting.

Daarnaast dient de MySQL versie minimaal 5.6 te zijn. Ook een SSL certificaat wordt aanbevolen. Meer informatie vind je hier: /about/necessities/ Om in het CMS te komen heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig.

  • Je kunt op Logo veranderen klikken om je eigen logo toe te voegen aan je website.
  • Wil je een ander emblem gebruiken voor retina-apparaten, dan kun je dit aanvinken en een ander brand selecteren.
  • Je krijgt nu een aantal opties te zien.
  • Dit is het belangrijkste herkenningspunt van je web site.
  • Natuurlijk wil je een emblem instellen op je web site.

Je hebt dan de volledige vrijheid om jouw website precies te maken zoals je wilt. Uiteraard heeft jouw web site dan ook de gewenste domeinnaam i.p.v. jouwdomein.wordpress.com. Aan welke eisen moet je hosting WordPress account voldoen voor WordPress? Op dit moment wordt PHP 7+ geadviseerd, om WordPress zo goed mogelijk te kunnen draaien.

Let op: hoe moeilijker de gebruikersnaam en het wachtwoord zijn, hoe veiliger jouw website is. Hoe je bij het inlogscherm komt is afhankelijk van de ingestelde URL.