Wefact Koppelen Aan Woocommerce Webshop

Als je in de WordPress store ‘PayPro’ opzoekt zul je het onderstaande zien. Net zoals bij alle andere plugins druk je op de installeer knop en de plugin staat op je site. Verder werkt de plugin hetzelfde als de plugin die je by way of onze site kan downloaden alleen in de store staan heeft een aantal voordelen:

Online Afrekenen Ideal

Plugin goedgekeurd door WordPress.org Verder veranderd er bijna niets voor webshops die deze plugin al gebruik hebben. Updates worden nu automatisch gestuurd by way of WordPress. Als wij als PayPro een nieuwe versie uitbrengen krijg je daar een notificatie van in je WordPress omgeving.

Als je een WordPress hosting store wilt koppelen met PayPro dan zul je eerst een webshop koppeling moeten aanmaken in het PayPro dashboard. Ga naar je dashboard en klik op ‘Webshop Koppelen’. Op deze pagina zie je een overzicht van je webshops en drie knoppen voor het aanmaken van nieuwe producten. Voor deze installatie zijn we geintereseerd in deze knop.

Mocht je hierbij hulp nodig hebben dan kun je ons altijd bereiken op Plugins in de WordPress retailer zijn opensource en iedereen zou, als hij dat wil, de code moeten kunnen inzien. We hebben daarom besloten om de code op Github te plaatsten, zodat iedereen kan meekijken met de improvement van de plugin. Ben je zelf een programmeur en wil je bijdragen of een bug melden, dan kun je dat daar doen. Het installeren is een stuk makkelijker geworden, maar er moeten nog wel een aantal stappen ondernomen worden voordat je de plugin kan gebruiken.

  • Je kan eventueel ook je eigen aangepaste BTW kosten toevoegen.
  • Er is ook een instelling om alle aankopen die BTW bevatten te voorkomen.
  • De plugin probeert daarom zoveel mogelijk het juiste tarief toe te passen.

Het is dan een kwestie van de update starten en WordPress zal de update uitvoeren. Webshops die nog gebruik maken van onze oude plugin worden geadviseerd om over te gaan naar de nieuwe plugin. De nieuwe plugin zal actief ondersteunt worden en heeft betere integratie met onze systemen. Tevens is deze plugin getest voor verschillende versies van WordPress en wordpress webshop.

Hieronder een stappenplan voor hoe je de PayPro plugin installeert en instelt. Voor dat je gebruik kan maken van de plugin zul je eerst een goedgekeurd PayPro account moeten hebben. In het PayPro dashboard kan je de status van je account zien.

We Hebben Ons Verkeer Met 1 187% Laten Toenemen Door WordPress.we Zullen Je Laten Zien Hoe.

Wat Kun Je Met Producteigenschappen?

Moet je bijvoorbeeld nog gegevens aanleveren of je account activeren dan zul je WordPress dit eerst moeten doen. Heb je nog geen account maak dan een aan op /aanmelden