Winstgevende WordPress Website Laten Maken

Maak Een Vliegende Start Met De Cursus WordPress

Thema’s voegen ook allerlei opties toe aan WordPress. Een thema betekent trouwens niet dat je een kant-en-klare web site krijgt. Je moet altijd zelf knutselen, met ieder thema, zelfs als je thema kant-en-klare ‘templates’ heeft. Het is nooit echt ‘a hundred% Ready Made’.

In dat geval magazine je namelijk de meeste details van dit artikel negeren en gewoon met een web page builder de pagina’s ontwerpen zoals jij dat mooi vindt. Ziet het er naar wens uit, dan sla je even een backup op en daarna ben je ook echt klaar. Een visitekaartje of brochure – of het nou on-line WordPress hosting of op papier is – hoeft er namelijk alleen maar inhoudelijk goed uit te zien. Wil je daarentegen een uitgebreide site/blog die als volledige marketingtool dient, volg dan alle stappen van dit artikel.

Je zou ze met een speciaal trucje ook middenin een pagina kunnen tonen, maar daar zijn meestal andere tools voor. Widgets kunnen van wordpress webshop alles zijn, maar ze zijn specifiek ontworpen voor kleine hokjes . WordPress heeft een aantal standaard-widgets die je zou kunnen gebruiken.

Niet alsof je een website aan het ontwerpen bent. Logisch, want WordPress is een blog-software en voor weblog-artikelen volstaan die opties.

Ondertussen is de ‘weblog-first-intentie’ van WordPress onveranderd gebleven, wat voor verwarring kan zorgen. Die verwarring is in ieder geval nu weg doordat je deze paragraaf hebt gelezen! Plugins voegen allerlei opties toe aan WordPress. Hierdoor kun je opeens ook een ‘normale web site’ maken.

Alleen al je eigen teksten, foto’s en huisstijl moeten er sowieso in, wat een boel ‘geknutsel’ is. Widgets moeten ook even vermeld worden. Veel mensen verwarren plugins namelijk met widgets. Widgets zijn dingen die je in de zijbalk of onderkant van je web site kunt tonen.

Daarnaast voegen veel thema’s en plugins extra widgets aan je WordPress-installatie toe. Je kunt in iedere WordPress-handeleiding – zoals deze – dus slechts 50% van het geheel leren. De andere 50% zijn de thema-instellingen en die verschillen heel erg per thema. Daarvoor moet je dus de handleiding opvragen bij de makers van het thema. Dit wordt vaak ‘documentation’ genoemd.

Hoe Installeer Ik WordPress?

De homepage-instellingen: Standaard worden blogberichten op je homepage getoond. Door de jaren heen is WordPress de #1 manier geworden om ook niet-blogs, oftewel ‘normale websites’ te maken – of in ieder geval bij te houden.

WordPress is in de foundation dus geen visuele manier om mooie pagina’s te maken. Thema’s wordpress website en plugins maken dit wel weer mogelijk. In de volgende paragraaf lees je daar meer over.

Https Instellen Op Je Nieuwe WordPress Website