Winterzeil online webshop

Het kopen van een winterzeil

Wil jij ook graag in helder en schoon water zwemmen? Dan is het wenselijk dat u uw zwembad te allen tijde goed beschermd. Dat geldt niet alleen voor de maanden waarin u gebruik van het zwembad maakt. Nee, het gaat ook zeker over de maanden waarin u juist géén gebruik van het zwembad maakt.

Juist in die maanden loopt het zwembad namelijk enig risico. Vuiligheden, zoals bladeren van de boom, kunnen in het water terecht komen en zich daar aan gaan hechten. Op de lange termijn kan dat vervelende gevolgen hebben. Want, zeg nou zelf: u zwemt toch veel lekkerder in een 100% schoon zwembad?

Voor de koude en natte wintermaanden is het absoluut aan te raden om een winterzeil te kopen. Heeft u enig idee wat een winterzeil is? In dit artikel zoomen we nader in op de wondere wereld van een afdekzeil voor een zwembad. We kijken naar de werking hiervan én ook naar de voordelen. Tot slot geven we u nog een handige tip voor het kopen van een winterzeil.

Wat is een winterzeil?

In de wintermaanden maakt u hoogstwaarschijnlijk geen gebruik van het zwembad. Het gevolg daarvan is dat het water ‘stil’ komt te liggen. Op dat moment is het water extra gevoelig, zeker voor vuiligheden zoals de bladeren die van de bomen afvallen. Voor deze maanden is het dan ook prettig als het zwembad goed beschermd is. Dat is mogelijk. Met alle dank aan een winterzeil.

Een winterzeil is een strak doek dat u over een zwembad heen kunt spannen. U kunt dit winterzeil aan alle kanten vast maken met behulp van graspinnen of bouten voor in tegels. Doordat dit doek zo strak over het zwembad heen gespannen is, wordt al het vuil perfect tegengehouden. De bladeren blijven op het doek liggen en bijvoorbeeld alg krijgt geen toegang tot het water. Hierdoor blijft niet alleen het water schoon, maar ook de randen van het zwembad.

Als u na de koude wintermaanden weer gebruik van het zwembad wenst te maken, is dat een fluitje van een cent. U kunt het winterzeil van het zwembad afhalen. Wat u vervolgens ziet, is een heerlijk schoon en helder zwembad. Wat wenst u nog meer?

De voordelen van een winterzeil

Met een winterzeil bent u verzekerd van een optimale winter voor uw zwembad. Het zwembad wordt perfect beschermd, zodat hiermee ook de levensduur verlengd wordt. Doordat al het vuil ‘buiten’ gehouden wordt, wordt het zwembad zelf niet aangetast. Dit is bevorderlijk voor de levensduur van het zwembad. Het voordeel? U kunt langer genieten van uw prachtige zwembad.

  • Hygienisch voor het water
  • Makkelijker onderhoud voor het zwembad
  • Eenvoudig in gebruik

Daarnaast blijft het water ook keurig schoon, waardoor u in het voorjaar geen uitgebreide schoonmaakbeurt hoeft te verrichten. U kunt het winterzeil van het zwembad afhalen en direct een verfrissende duik nemen. Dat is dan ook een ander voordeel van een winterzeil: het water in het zwembad blijft netjes en helder.

Heeft u interesse om een winterzeil te kopen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden bij ons om een winterzeil op maat te laten maken bij Zwembad.eu!