Woocommerce Developer

LOOP JE VAST OF HEB JE ER GEEN ZIN IN? LAAT WordPress hosting.EU DE WEBSHOP BOUW UIT HANDEN NEMEN. Alles over WooCommerce Verzendkosten en Verzendmethoden (vanaf versie 2.6) Het instellen van verzendkosten, verzend zones, verzendmethoden en verzendklassen blijft iets waar veel WooCommerce webshop eigenaren niet direct uitkomen.

Woocommerce Is Geïnstalleerd!

Een menu aanmaken met de gewenste pagina’s en menustructuur Opbouw van je productpagina’s bekijken Instellingen van je WooCommerce webshop configureren Productcategorieën aanmaken, en je producten toevoegen

Of zie je er vanaf omdat je geen ervaring hebt met WordPress, of geen tijd of zin hebt om deze process te doorlopen? Als je deze klus liever aan een WordPress specialist overlaat, kunnen we je verder helpen. Wij maken namelijk WordPress webshops met WooCommerce.

Ga hiervoor naar Weergave > Thema’s >Nieuwe toevoegen in het Dashboard. Vaak is het zo dat een commercieel thema meer opties biedt en een professionelere look biedt dan gratis thema’s. Opzoek naar hulp bij het uitzoeken van een thema of alvast wat voorbeelden bekijken? Deze WordPress tutorial heeft je web wordpress webshop in sneltreinvaart door het proces van een webshop maken heen geholpen.

Widgets van wordpress webshop op geschikte plaatsen inbouwen Eventueel een aantrekkelijk thema uitkiezen en installeren

Het juist instellen van deze zaken is geen hogere wiskunde, maar wel belangrijk voor het succes van je webshop. In dit artikel licht ik alle verzendopties toe en laat ik je d.m.v. een video zien hoe je stap voor stap alles op de juiste manier instelt. Hou er rekening mee dat jouw webshop wellicht wat andere instellingen vereist, afhankelijk van wat en hoe je gaat verzenden. Vanaf WooCommerce versie 2.6 is er een nieuw scherm met verzend zones bijgekomen. Voor webshops die internationaal verzenden is het zo makkelijker en overzichtelijker om per land een of meerdere tarieven te hanteren.

Veel stapjes, maar in principe niet veel werk. Als je handig bent met een computer en wat ervaring hebt met WordPress, dan! Heel kort samengevat werkt een eenvoudige webshop bouwen als volgt. De nummers verwijzen naar de punten die we doorlopen hebben. WordPress downloaden en installeren

En natuurlijk nemen wij je deze taak graag uit handen. Vul bovenstaand formulier in en we helpen je precies waar jij hulp bij nodig hebt!

Een WooCommerce webshop plugin installeren Mollie of een vergelijkbare plugin installeren om een webshop met iDeal te krijgen Ongewenste pagina’s deleten, en eventueel nieuwe aanmaken

Als je bijvoorbeeld naar Nederland, België en Duitsland verzend kun je drie zones aanmaken en aan iedere zone een land koppelen. Iedere zone kan vervolgens drie soorten verzendmethoden bevatten: Vast tarief, Gratis verzending en Afhalen.